Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Ρούμπεν και Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Ρούμπεν και Παλάσιος

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Ρούμπεν και Παλάσιος

bet365

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος και ο Αργεντινός εξτρέμ προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη. Διαθέσιμος ο Παλάσιος, ανοιχτό ακόμη του Ρούμπεν.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Λαμία την Δευτέρα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε με ικανοποίηση τους Ρούμπεν Πέρεθ και Σεμπάστιαν Παλάσιος να ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Αργεντινός αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού ενώ για τον Ισπανό η κατάσταση είναι ρευστή, λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό και την κούραση που έχει βγάλει από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το θετικό είναι πως δείχνει σημαντική διάθεση να προλάβει το ματς και αν χρειαστεί να σφίξει τα δόντια για να παίξει.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Πούγγουρας και ατομικό οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα