Αρης: Στον αέρα η εκδίκαση της ποινής του στο CAS

Αρης: Στον αέρα η εκδίκαση της ποινής του στο CAS

Αρης: Στον αέρα η εκδίκαση της ποινής του στο CAS

bet365

Μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα πρέπει να κατατεθούν τα δύο παράβολα αξίας 22.000 ελβετικών φράγκων (έκαστο) για να εκδικαστεί η προσφυγή της ΠΑΕ Άρης στο CAS επί της ποινής αφαίρεσης έξι βαθμών και η ΕΠΟ ενημέρωσε τους Θεσσαλονικείς ότι βάσει νομοθεσίας θα πρέπει οι Θεσσαλονικείς να καταβάλλουν κι αυτό που αντιστοιχεί στην ίδια.

Στον αέρα είναι η εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ Άρης στο CAS έπειτα από την ποινή αφαίρεση έξι βαθμών που της επέβαλε το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ. Οι «κίτρινοι» κατέβαλαν το παράβολο των 22.000 ευρώ ούτως ώστε να εξεταστεί η υπόθεση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, σε αντίθεση με την ΕΠΟ που επίσης είναι διάδικος στο CAS και θα πρέπει να καταβληθεί παράβολο και από την πλευρά της.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, υπήρξε επικοινωνία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, για να μάθει τις προθέσεις της Ομοσπονδίας καθώς πέραν του τυπικότητας του ζητήματος, αυτό είναι και ηθικό.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι στην επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η Ομοσπονδία σημείωσε ότι βάσει της Νομοθεσίας του CAS , η καταβολή των παράβολων (22.000 ελβετικά φράγκα, έκαστο) εντάσσεται στις ευθύνες της πλευράς που κινεί τη νομική διαδικασία, δηλαδή της ΠΑΕ Άρης, καθώς επίσης και ότι η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και σε προηγούμενες περιπτώσεις αντιδικίας στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο.

Η προθεσμία εκπνέει στις 24 Νοεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι τότε η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να καταθέσει παράβολο και για λογαριασμό της ΕΠΟ και σε περίπτωση που δικαιωθεί στο CAS αυτομάτως θα πρέπει η Ομοσπονδία να επιστρέψει αυτό το ποσό στους Θεσσαλονικείς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα