ΑΕΚ: Ανησυχία και με Τζαβέλλα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Ανησυχία και με Τζαβέλλα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Newsroom
ΑΕΚ: Ανησυχία και με Τζαβέλλα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις με ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/11, 19:30).

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/11, 19:30), για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten. Την Δευτέρα (15/11) ο Αργύρης Γιαννίκης είχε την πολυτέλεια να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, μιας και στα Σπάτα επέστρεψαν όσοι είχαν διεθνείς υποχρεώσεις.

Βέβαια, οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ ακολούθησαν και σήμερα θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, με τις πιθανότητες πάντως για τη συμμετοχή και των δύο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την επόμενη Κυριακή (21/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ είναι υπέρ τους.

Στη λίστα των των προβλημάτων προστέθηκε και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο 33χρονος Έλληνας αμυντικός, επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις με ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος τραυματισμού του αλλά και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζαβέλλας, αντικαταστάθηκε στο 80ο λεπτό, στο παιχνίδι της εθνικής με το Κόσοβο (1-1) και όλα συνηγορούν στο ότι η αλλαγή του ήταν αναγκαστική.

Από εκεί και πέρα οι Πέτρος Μάνταλος, Σίμος Μήτογλου, Μιχάλης Μπακάκης, Ντάρκο Γέβτιτς και Μιχάλης Κοσίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους στα Σπάτα, για το πρωί (11:00) της Τετάρτης (17/11) καθώς την Τρίτη (16/11) υπάρχει ρεπό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα