ΑΕΚ: Sold out στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ ενόψει ντέρμπι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Sold out στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ ενόψει ντέρμπι

bet365

Με σταθερά καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ήδη οι οπαδοί της Ένωσης γέμισαν το κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Ακόμα και 40.000 κόσμο περιμένουν στην ΑΕΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ καθώς η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με σταθερά καλούς ρυθμούς, ενώ έχει ανοίξει και το εκδοτήριο στον σταθμό Ειρήνη, το οποίο είναι σε λειτουργία καθημερινά από τις 10:00 ως τις 17:00.

Τις προηγούμενες μέρες πάνω από 25.000 οπαδοί της ΑΕΚ είχαν κλείσει θέση στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου για το ντέρμπι, με τη ζήτηση των εισιτηρίων να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Στην ουσία τη δεδομένη στιγμή έχει γίνει sold out στις θύρες του κάτω διαζώματος.

Συγκεκριμένα οι θύρες 33, 35, 1, 3, 7, 9, 11 και 15 έχουν γίνει sold out από τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων και υπάρχουν ελάχιστα εισιτήρια στις θύρες 5 και 13. Πλέον έχουν αρχίσει να φεύγουν εισιτήρια στο πάνω διάζωμα, στις θύρες 8 και 10 με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να περιμένουν η μεγάλη ζήτηση να διατηρηθεί και να ενταθεί όσο πλησιάζουμε προς το ντέρμπι της Κυριακής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα