Το «νοσοκομείο» που λέγεται Παναιτωλικός 

Γιώργος Ντυμένος
Το «νοσοκομείο» που λέγεται Παναιτωλικός 

bet365

Ο Μπαρμπόσα επέστρεψε μεν, όμως οι Ντίας, Μεντόσα, Βργκοτς, Αντούνες αναμένεται να μείνουν και τον Νοέμβριο εκτός δράσης. 

«Νοσοκομείο» είναι από την αρχή της σεζόν ο Παναιτωλικός και οι πολλές απουσίες που ταλαιπωρούν τα «καναρίνια» τους έχουν στοιχίσει σε βαθμολογικό επίπεδο. Πλέον σταδιακά αρχίζουν να μετρούν επιστροφές και ήδη η αρχή έγινε με τους Χουχούμη, Περέιρα, ενώ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θα επιστρέψει και ο Μπαρμπόσα. Αυτό όμως δεν αναιρεί πως η κατάσταση παραμένει… δύσκολη.

Ο Ντίας που ταλαιπωρείται από κάκωση αστραγάλου και οστικό οίδημα έκανε νέες εξετάσεις και η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται στα τέλη του Νοεμβρίου, ενώ ο Μεντόσα που υπέστη ρήξη τένοντα 2ου βαθμού στον αγώνα με την ΑΕΚ υπολογίζεται πως θα μπει σε φουλ ρυθμούς σε περίπου 15 ημέρες.

Νοκ άουτ για τον Νοέμβριο έχουν τεθεί και οι Βργκοτς, Αντούνες με οίδημα και θλάση αντίστοιχα, ενώ από προβλήματα ταλαιπωρούνται και οι Μαλής, Μόρσεϊ και τις επόμενες ημέρες θα πάνε «συντηρητικά».

Οσο για τους πολύ μεγάλους άτυχους Λιάβα, Βαρόνε που υπέστησαν ρήξη χιαστού, ο μεν πρώτος σε περίπου 10 ημέρες θα αρχίσει ατομικό, ο δε δεύτερος θα επιστρέψει σε περίπου 5 μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα