ΟΦΗ: Ντε Γκούζμαν, η επιστροφή

ΟΦΗ: Ντε Γκούζμαν, η επιστροφή

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Ντε Γκούζμαν, η επιστροφή

bet365

Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς για πρώτη φορά μετά από περίπου 1,5 μήνα και υπολογίζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Βόλου.

Ο ΟΦΗ αναμετράται το Σάββατο (20/11, 15.00) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν προπονήθηκε τη Δευτέρα (15/11) με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά μετά από περίπου 1,5 μήνα και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για την προσεχή αναμέτρηση. Ο Ολλανδός αντιμετώπισε ίωση που τον κράτησε για καιρό εκτός δράσης, αλλά τώρα είναι έτοιμος να προσφέρει εκ νέου τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Ηρακλείου. Τελευταία του συμμετοχή με τον ΟΦΗ ήταν στις 3 Οκτωβρίου, στην εντός έδρας ήττα (1-3) από τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Ντουρμισάι έκανε θεραπεία, όπως και οι Νέιρα, Ουές και Γιαννούλης. Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Επασί, Σελίμοβιτς, Διαμαντής και Γρίβας. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (16/11), στις 10:30.

Ο ΟΦΗ μετά την ολοκλήρωση εννέα αγωνιστικών βρίσκεται στην 6η θέση με 12 βαθμούς, με απολογισμό δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα