ΟΦΗ: Αποθεραπεία και τα «λένε» την Δευτέρα

ΟΦΗ: Αποθεραπεία και τα «λένε» την Δευτέρα

Newsroom
ΟΦΗ: Αποθεραπεία και τα «λένε» την Δευτέρα

bet365

Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας περιλάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου για τον ΟΦΗ. Την Κυριακή οι Κρητικοί έχουν ρεπό και από Δευτέρα επιστρέφουν με το βλέμμα στον Βόλο.

Αναλυτικά οι Κρητικοί αναφέρουν για την προπόνηση του Σαββάτου τα εξής: «Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε άσκηση τεχνικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στην συνέχεια, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, έκαναν αποθεραπεία, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Θεραπεία συνέχισαν οι Juan Neira και Abdul Weiss, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κώστας Γιαννούλης και Jonathan De Guzman, ενώ ο Fjorin Durmishaj δεν προπονήθηκε.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Devis Epassy, Vahid Selimovic, Απόστολος Διαμαντής και Φροίξος Γρίβας.

Αύριο, Κυριακή (14/11), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (15/11), στις 10:30».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα