Ενδιαφέρον του Άρη για Γιαννιώτα

Ενδιαφέρον του Άρη για Γιαννιώτα

Ενδιαφέρον του Άρη για Γιαννιώτα

bet365

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι στη μεταγραφική λίστα του Άρη και μέσα από τις επαφές των δύο πλευρών θα φανεί αν υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για την επιστροφή του στο «Κλ. Βικελίδης» έπειτα από οκτώ χρόνια.

Η απόφαση του Άρη να… βγει στην αγορά για την ενίσχυση της ομάδας με την προσθήκη αγωνιστικών στοιχείων που δεν διαθέτουν οι υπάρχοντες παίκτες είναι δεδομένη, ασχέτως του ότι θα πρέπει να περιμένει την απόφαση του CAS. Αυτή επρόκειτο να εκδοθεί στις 15 Νοεμβρίου, ωστόσο το ενδεχόμενο νέας μηνιαίας παράτασης είναι ορατό και μάλλον αναπόφευκτο. Παρά την όποια αμφιβολία μπορεί να υφίσταται για το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, στον Άρη ήδη σχεδιάζουν κι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός είναι ελεύθερος, έπειτα από την περσινή συνεργασία του με τον Απόλλωνα Λεμεσού και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ήδη έχει γίνει επαφή μαζί του.

Δεν πρόκειται εξάλλου γι’ άγνωστο πρόσωπο αλλά για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ανδρώθηκε στον Άρη πριν παραχωρηθεί στη γερμανική Ντίσελντορφ το καλοκαίρι το 2013 έναντι ποσού 900.000 ευρώ και αφού μέτρησε 48 αγώνες και εννιά γκολ με την «κίτρινη» φανέλα. Στα χρόνια που ακολούθησαν και αφού δεν βρήκε ρόλο και χρόνο συμμετοχής στη γερμανική ομάδα αγωνίστηκε στους Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, ενώ την περασμένη διετία ήταν στον Απόλλωνα Λεμεσού. Πέρυσι μέτρησε 32 παιχνίδια με τη φανέλα της κυπριακής ομάδας έχοντας τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι ελεύθερος καθώς δεν τον ικανοποίησε καμία από τις προτάσεις που δέχθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Το σενάριο επιστροφής του στον Άρη απασχόλησε και στο παρελθόν, ο ίδιος μάλιστα δεν είχε κρύψει την επιθυμία πραγματοποίησής του και στο επόμενο διάστημα θα φανεί αν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες. Το βέβαιο είναι ότι και οι δύο πλευρές θα ήθελαν αυτή τη συνεργασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα