ΑΕΚ: Συνέχισε με θεραπεία ο Τσούμπερ για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Συνέχισε με θεραπεία ο Τσούμπερ για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Newsroom
ΑΕΚ: Συνέχισε με θεραπεία ο Τσούμπερ για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Την θεραπεία του συνεχίζει ο Στίβεν Τσούπερ και «τρέχει» προκειμένου να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος Ελβετός χαφ-εξτρέμ επέστρεψε στα Σπάτα την Τετάρτη (10/11) και ξεκίνησε την θεραπεία του στους προσαγωγούς προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οπως και σήμερα (11/11) ο Τσούμπερ συνέχισε την θεραπεία του, στο προπονητικό κέντρο της ομάδα και στόχος του δεν είναι άλλος από το να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και να δώσει κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι μετά τη διακοπή.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Θεοχάρης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Γεράσιμος Μήτογλου, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εχσάν Χατζισαφί, Μιλάντ Μοχαμάντι, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Ζίγκα Λάτσι και Μάριο Μιτάι.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί (11:00) της Παρασκευής (12/11).

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα