Απολογήθηκαν Βόλος και Άρης: «Μας πούλησαν κανονικά εισιτήρια»

Newsroom
Απολογήθηκαν Βόλος και Άρης: «Μας πούλησαν κανονικά εισιτήρια»

bet365

Στο πειθαρχικό όργανο της Superleague απολογήθηκαν σήμερα (12/2) οι Βόλος και Άρης για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό με τους Θεσσαλούς να κάνουν λόγο για πλαστά εισιτήρια και τους «κίτρινους» να τονίζουν ότι ο Βόλος πούλησε κανονικά εισιτήρια.

Η διαδικασία κράτησε για τουλάχιστον δύο ώρες με την ΠΑΕ Άρης να τονίζει ότι κακώς κλήθηκε η ίδια σε απολογία από τη στιγμή που δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στη διοργάνωση του αγώνα αλλά και σε κάθε επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση των συνθηκών που προέκυψαν στη διάρκεια της αναμέτρησης. Ξεκαθάρισε επίσης ότι οι οπαδοί του Άρη προμηθεύτηκαν εισιτήρια από την ομάδα του Βόλου και μάλιστα ως μάρτυρας παρέστη ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Θόδωρος Αθανασιάδης, ο οποίος διέψευσε τους ισχυρούς του Βόλος Ν.Π.Σ.

Η ΠΑΕ Βόλος Ν.Π.Σ. ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στη διάθεση εισιτηρίων καθώς ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι διατέθηκαν 129 ηλεκτρονικά εισιτήρια μέχρι την ημέρα του αγώνα με ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ. Τόνισε επίσης ότι τα εκδοτήρια του γηπέδου έκλεισαν στις 10:30 την ημέρα του αγώνα κι όταν έγινε αντιληπτό το «τσουνάμι των οπαδών του Άρη». Επικαλέστηκε κομμάτι της έκθεση της Αστυνομίας η οποία αναφέρει ότι οπαδοί του Άρη εισήλθαν στο γήπεδο σε δύο κύματα δίχως να είχαν εισιτήρια, καταλήγοντας στο ότι δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι οι οπαδοί του Άρη μπήκαν στο γήπεδο με εισιτήρια.

Αποκάλυψε επίσης ότι η ΠΑΕ Βόλος Ν.Π.Σ. προχώρησε στην κατάθεση αγωγής για φθορές αξίας 50.000 ευρώ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «εννοείται ότι τα εισιτήρια είναι πλαστά».

Ο υπεύθυνος διοργάνωσης των αγώνων του Βόλου, Πέτρος Τσιτσιμπής, υποστήριξε ότι οι οπαδοί του Άρη δεν είχαν εισιτήρια και ότι έσπασαν τον έλεγχο, καθώς επίσης και ότι σπάσανε τις πόρτες και μπήκαν στο γήπεδο με την Αστυνομία απούσα, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος σημείωσε ότι η ομάδα του έκανε τα προβλεπόμενα και ότι οι οπαδοί του Άρη «μπήκαν νταηλίκι στο γήπεδο δίχως εισιτήριο και γιατί δεν υπήρχε έλεγχος».

«Αγόρασα εισιτήρια χωρίς ΑΜΚΑ και ονοματεπώνυμο»

Για την ΠΑΕ Άρης κατέθεσε ως μάρτυρας ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ, Θόδωρος Αθανασιάδης ο οποίος ήταν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο οποίος διέψευσε τους ισχυρισμούς της θεσσαλικής ομάδας λέγοντας ότι «έφτασα στο γήπεδο στις 12 παρά και αγόρασα δέκα εισιτήρια. Δεν μου ζητήσανε ούτε ΑΜΚΑ ούτε ονοματεπώνυμο. Πήγαμε στο γήπεδο στις τέσσερις παρά και ο επικεφαλής της Αστυνομίας μας είπε ότι δεν μπορούμε να περάσουμε. Είχαμε δύο προσκλήσεις κι έτσι μπήκαμε!».

Ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης, αρχικά αναρωτήθηκε για τον λόγο κλήσης σε απολογία αφού χαρακτήρισε ανακριβή τα όσα υποστήριξε ο Βόλος. «Η απόφαση για τα μέτρα τάξης έλεγε ότι θα μείνουν κλειστά τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα αλλά ήταν ανοιχτά». Τόνισε ότι ο παρατηρητής που βρισκόταν εντός του αγωνιστικού χώρου δεν μπορεί να ξέρει αν είχαν εισιτήρια οι φίλοι του Άρη, για να συμπληρώσει ότι κακώς η ΠΑΕ Άρης κλήθηκε σε απολογία από τη στιγμή που δεν πήρε εισιτήρια. Μάλιστα προσκόμισε 100 εισιτήρια που πουλήθηκαν σε οπαδούς του Άρη λέγοντας ότι «υπάρχει πλήθος εισιτηρίων που πουλήθηκαν την ημέρα του αγώνα και είναι εισιτήρια σε πολλές θύρες. Υπάρχει πώληση εισιτηρίων, αποδεικνύεται από τα στοιχεία και τη μαρτυρία του κ. Αθανασιάδη και πρέπει να εφαρμοστεί η διάταξη που τιμωρεί τη γηπεδούχο ομάδα». Μάλιστα, επικαλέστηκε τη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου στο συνδρομητικό κανάλι καθώς ο τελευταίος είχε πει ότι «δεν φταίει η ΠΑΕ Άρης».

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαος Τουμαζάτος, επίσης ισχυρίστηκε ότι οι οπαδοί του Άρη είχαν εισιτήρια στα χέρια τους, τονίζοντας ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας της εικόνας όπου η Αστυνομία δεν επέτρεπε την είσοδο σε κατόχους εισιτηρίων, για να καταλήξει λέγοντας ότι «εμείς προτρέψαμε τους οπαδούς μας να μην πάνε στο γήπεδο, βγάλαμε και ανακοίνωση».

Πλέον αναμένεται η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί υπαιτιότητα και στην ΠΑΕ Άρης τότε κι αυτή θα κινδυνέψει με ποινή αποκλεισμού της έδρας από 2 έως και 4 αγωνιστικές αλλά και πρόστιμο (έως) και 250.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα