Πριν τις μεταγραφές θα ασχοληθεί με τις ανανεώσεις

Πριν τις μεταγραφές θα ασχοληθεί με τις ανανεώσεις

Πριν τις μεταγραφές θα ασχοληθεί με τις ανανεώσεις

bet365

Ο Άρης έχει να διαχειριστεί τρεις ανοιχτές υποθέσεις ανανεώσεων συμβολαίων καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Φακούντο Μπερτόγλιο, Τζέιμς Τζέγκο και Ντάνιελ Σούντγκρεν για την επέκταση των συνεργασιών.

Μακριά από την καθημερινότητα της προετοιμασίας ενός αγώνα, η περίοδος χαρακτηρίζεται κατάλληλη για συζητήσεις μεταγραφικού περιεχομένου καθώς (και) στον Άρη έχουν στα χέρια τους δεδομένα μέσα από την αποτίμηση της μέχρι στιγμής πορείας της ομάδας, αλλά και των αγωνιστικών χαρακτηριστικών που λείπουν από αυτή, βάσει αυτών που προσφέρουν οι παρόντες. Δεδομένα προκύπτουν και από την παρακολούθηση της αγοράς και των περιπτώσεων των παικτών που θα είναι διαθέσιμοι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στον Άρη βέβαια, κάθε συζήτηση μεταγραφικού περιεχομένου εμπεριέχει κι έναν αστερίσκο ο οποίος σχετίζεται με τη διατήρηση του δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών. Επί τούτου, εκκρεμεί η απόφαση του CAS στην έφεση που έχουν καταθέσει.

Ανεξαρτήτως των αναγκών που ήδη έχουν αναγνωριστεί μέσα από τις συζητήσεις των ανθρώπων που έχουν λόγο στον τομέα της ενίσχυσης, είναι ξεκάθαρο ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει και η πορεία των διαπραγματεύσεων με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το προσεχές καλοκαίρι. Ο Άρης έδειξε τις προθέσεις του μέσα από την επέκταση της συνεργασίας με τον Ντάνιελ Μαντσίνι έως το καλοκαίρι του 2024 και παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις με (τουλάχιστον) ακόμη τρεις παίκτες.

Ήδη κατατέθηκε επίσημη πρόταση στον Φακούντο Μπερτόγλιο η οποία προβλέπει την υπογραφή νέου συμβολαίου διετούς διάρκειας. Η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη με σκοπό να γεφυρωθεί η οικονομική απόσταση που διαπιστώθηκε στις πρώτες επαφές. Η πρόταση του Άρη περιλαμβάνει αύξηση των απολαβών του παίκτη σε μια μορφή αναγνώρισης του ρόλου αλλά και της προσφοράς του στην ομάδα.

Ο Σούντγκρεν

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Τζέιμς Τζέγκο και μάλιστα ο Αυστραλός μέσος έβαλε το θέμα του σε συγκεκριμένες ράγες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της χώρας του. Εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του στο «Κλ. Βικελίδης», με απόλυτη ειλικρίνεια αναφέρθηκε και σε παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στην απόφασή του, όπως είναι για παράδειγμα το Παγκόσμιου Κύπελλο στο Κατάρ και το ότι θέλει να έχει ενεργή παρουσία σε όποια ομάδα αγωνίζεται ούτως ώστε να είναι μέσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή. Λέγοντας επίσης ότι «θα ξαναμιλήσουμε», προφανώς έδειξε ότι μια οικονομική διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα βρεθεί σημείο επαφής.

Η υπόθεση του Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι στην ίδια λίστα και σε περίπτωση που ο Σουηδός συμφωνήσει στην επέκταση της συνεργασίας του με τους «κίτρινους», αυτομάτως θα επικυρωθεί μια τεράστια αλλαγή στην υπόθεσή του καθώς πριν από περίπου έναν χρόνο διαπραγματεύτηκε τη λύση του συμβολαίου του, πλέον όμως θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας. Ο Σουηδός δείχνει ότι θέλει να επεκτείνει την (εκτός Σουηδίας) καριέρα του, μέσω αυτής εξάλλου μπήκε στις επιλογές του προπονητή του στην εθνική Σουηδίας. Αντιλαμβάνεται ότι μέσω του Άρη αυξήθηκε η ποδοσφαιρική αξία του αλλά και στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό σκέλος. Ό,τι ισχύει στις περιπτώσεις των Μπερτόγλιο, Τζέγκο ισχύει και για τον Σούντγκρεν. Ο Άρης θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του γι’ ακόμη δύο χρόνια και μένει να φανεί αν δεν βρεθεί οικονομική συμφωνία.

@Photo credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα