Τζέγκο: «Θα ξαναμιλήσουμε με τον Άρη και υπάρχει πιθανότητα παραμονής»

Τζέγκο: «Θα ξαναμιλήσουμε με τον Άρη και υπάρχει πιθανότητα παραμονής»

Newsroom
Τζέγκο: «Θα ξαναμιλήσουμε με τον Άρη και υπάρχει πιθανότητα παραμονής»

bet365

Ο Τζέιμς Τζέγκο αναφέρθηκε στις συζητήσεις του με τον Άρη για την υπογραφή νέου συμβολαίου και στις πιθανότητες παραμονής του στους «κίτρινους».

Ο Αυστραλός μέσος βρίσκεται σε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του και σε συνέντευξή του στο «ftbl.com.au», ρωτήθηκε για το μέλλον του. «Η οικογένειά μου λατρεύει το μέρος και οπωσδήποτε υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνω. Πραγματικά μου αρέσει (στον Άρη) και φυσικά αγωνίζομαι αρκετά. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Είναι πολλοί οι παράγοντες που θα κρίνουν μια απόφαση όπως για παράδειγμα το Παγκόσμιο Κύπελλο που έχουμε μπροστά μας. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι να πάω καλά με την εθνική ομάδα και φυσικά με τον Άρη. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε συζητήσεις με τον Άρη στα τέλη της περασμένης σεζόν, εκεί έσπασα (το δάχτυλο) του ποδιού μου και είπαμε να περιμένουμε λίγο. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα καθίσουμε να συζητήσουμε ξανά».

Ο Τζέιμς Τζέγκο αναφέρθηκε στην εξαετή ευρωπαϊκή καριέρα του κι όταν ρωτήθηκε για το ελληνικό πρωτάθλημα απάντησε ότι… «ερχόμενος στην Ελλάδα είδα τη διαφορετική κουλτούρα αλλά και στιλ ποδοσφαίρου. Ουσιαστικά αυτό μ’ έβγαλε έξω από τη ζώνη ασφάλειας. Το σπουδαιότερο για μένα είναι να παραμείνω σε καλό επίπεδο και πιστεύω ότι η Ευρώπη μου το προσφέρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα