Παναθηναϊκός: Ο Νιάς νοστάλγησε τους «πράσινους»... (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ο Νιάς νοστάλγησε τους «πράσινους»... (pic)

bet365

Ο Σιχ Νιάς ανάρτησε φωτογραφία με μια ομαδική αγκαλιά των παικτών του Παναθηναϊκού από την περσινή σεζόν, έδειξε να νοσταλγεί το «τριφύλλι» και η επαναφορά του στη Λιλ δεν έχει αποδειχθεί τέτοια που τον βοηθάει.

Με μόλις μια συμμετοχή στη Ligue1 για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μάλιστα μόλις 5' στον αγωνιστικό χώρο, είναι λογικό ο Σιχ Νιάς να νοσταλγεί στιγμές όπου αισθανόταν πιο σημαντικός για την ομάδα του.

Κάπως έτσι συνέβαινε με τον Παναθηναϊκό της περασμένης σεζόν και αυτό έδειξε να έχει στο μυαλό του ο νεαρός μέσος που πέρυσι έπαιξε δανεικός με την πράσινη φανέλα προτού πάρει το δρόμο της επιστροφής για τους «λιλουά».

Με ανάρτησή του στα social media, ο Νιάς φανέρωσε πως δεν λησμονεί τις στιγμές που πέρασε με τον Παναθηναϊκό και τα παιχνίδια που πήρε για να εμφανιστεί πιο έμπειρος στο κάθε επόμενο βήμα της καριέρας του.

Η πανηγυρική φωτογραφία του Σιχ Νιάς

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα