ΑΕΚ: «Εφυγαν» ήδη 5.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Newsroom
ΑΕΚ: «Εφυγαν» ήδη 5.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Έντονη κινητικότητα στην αγορά των εισιτηρίων του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, καθώς ήδη 5.000 φίλοι της Ένωσης έχουν πάρει θέση στο ΟΑΚΑ.

Από την Τετάρτη (10/11) έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από τα 10 ευρώ. Μάλιστα για τις ανάγκες των φίλων της Ενωσης, θα είναι ανοιχτές πέντε θύρες στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Η ζήτηση όπως αποδεικνύεται είναι τεράστια καθώς ήδη την πρώτη μέρα της ηλεκτρονικής προπώλησης για το εν λόγω παιχνίδι έχουν πουληθεί όσα εισιτήρια πωλήθηκαν στην προπώληση με τον Άρη, αφού έχουν φύγει κοντά στα 5.000. Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τα πρώτα 1.000 εισιτήρια εξαφανίστηκαν με το που ανέβηκε η ανακοίνωση της προπώλησης.

Ετσι, μαζί με τα διαρκείας αυτή τη στιγμή έχει γεμίσει το μισό ΟΑΚΑ (στο σύνολο των 40.000 εισιτηρίων) κι δεν αποκλείεται να υπάρξει πολύ γρήγορα sold out.

Με ενημέρωσή της μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρίνισε για τα εισιτήρια και το σύστημα με τις αποθηκευμένες κάρτες.

«Μετά τις απανωτές κλήσεις, που έχουν γίνει στο τμήμα εισιτηρίων, σχετικά με το πρόβλημα με τις αποθηκευμένες στο σύστημα πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζει για μία ακόμα φορά ότι:

Για όσους φιλάθλους μας έχουν αποθηκεύσει στο σύστημα την κάρτα τους (Visa ή Mastercard) και αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατά την αγορά του εισιτηρίου τους, εξαιτίας μιας ρύθμισης που έχει γίνει για λόγους ασφαλείας, συνιστούμε να πάνε από το μενού στην κατηγορία «ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΟΥ» (όπως βλέπετε στη σχετική φωτογραφία) και να διαγράψουν οποιαδήποτε κάρτα είχαν αποθηκεύσει για τις πληρωμές τους.

Στη συνέχεια μπορούν να προχωρήσουν κανονικά στην αγορά του εισιτηρίου τους. Αρκεί πρώτα να διαγράψουν οποιαδήποτε κάρτα είχαν αποθηκεύσει για τις πληρωμές τους».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα