Ντουρμισάι: «Με στηρίζουν στον ΟΦΗ, στα άκρα βρίσκεις χώρους»

Ντουρμισάι: «Με στηρίζουν στον ΟΦΗ, στα άκρα βρίσκεις χώρους»

Newsroom
 Ντουρμισάι: «Με στηρίζουν στον ΟΦΗ, στα άκρα βρίσκεις χώρους»

bet365

Ο 25χρονος επιθετικός μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει στους Κρητικούς, αλλά και την μετατόπισή του στα εξτρέμ.

Για την απόφασή του να συνεχίσει το καλοκαίρι στον ΟΦΗ, αλλά και την μετατόπισή του στα άκρα μίλησε ο Φιορίν Ντουρμισάι στον OVER FM.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για ποιον λόγο διάλεξες τον ΟΦΗ το καλοκαίρι;

«Ηρθα στον ΟΦΗ γιατί ξέρω ότι θα με στήριζαν. Θέλω να διεκδικήσω πράγματα στον σύλλογο.»

Τι σκέφτηκες όταν σου είπαν να παίξεις εξτρέμ;
«Οταν μου το είπε ο προπονητής παραξενεύτηκα, αλλά δεν δίστασα γιατί θέλω η ομάδα να πάει καλά. Δεν προβληματίστηκα ωστόσο γιατί ξέρω ότι ο προπονητής κάνει το καλύτερο για τον σύλλογο.»

Νιώθεις πιο άνετα εκεί;
«Πρέπει να έχεις πιο πολλά τρεξίματα σε αυτή την θέση γιατί γυρνάς και στην άμυνα, αλλά στο πλάι βρίσκεις περισσότερους χώρους.»

Ποιος είναι ο στόχος του ΟΦΗ φέτος;
«Θέλουμε να είμαστε μέσα στην 6αδα.»

Επέλεξες την ελληνική υπηκοότητα για να παίξεις στην εθνική ομάδα της Ελλάδας. Φιλοδοξείς κάποια μέρα να ξανά φορέσεις το εθνόσημο;
«Είναι ο μεγάλος μου στόχος. Είναι μια τεράστια τιμή και το ανώτατο συναίσθημα για κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλω να κάνω τα πάντα για να καταφέρω να ξανα παίξω στην ομάδα.»

Σε στενοχωρεί που δεν είσαι μέλος;
«Δεν με στενοχωρεί γιατί ξέρω ότι αυτή την στιγμή βρίσκονται πολύ καλοί παίκτες στην Εθνική. Αλλωστε από την πλευρά μου θέλω να δουλέψω σκληρά, προκειμένου να καταφέρω να χτυπήσω την πόρτα της Εθνικής.»

Τι είναι αυτό που έχεις κερδίσει από το ποδόσφαιρο;
«Εχω αλλάξει ως άνθρωπος. Έχω κάνει πράγματα στην ζωή μου που δεν θα μπορούσα να κάνω αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής. Μάλιστα έκανα πολλές παρέες από το ποδόσφαιρο, ειδικά όταν ήμουν σε μικρή ηλικία.»

Πιστεύεις ότι τα παιδιά σήμερα δεν ασχολούνται με τον ομαδικό αθλητισμό;
«Εχω την αίσθηση πως τα περισσότερα παιδιά που είναι τώρα σε μικρή ηλικία δεν είναι όπως ήμασταν εμείς. Οι γονείς τους δίνουν ένα κινητό και αυτό είναι όλο. Αυτό ακούγεται κακό, αλλά είναι αλήθεια. Πλέον τα παιδιά δεν βγαίνουν έξω να παίξουν και να αθληθούν όπως κάναμε εμείς παλαιότερα.»

Πως σου φαίνεται το φετινό πρωτάθλημα;
«Μου αρέσει πολύ φέτος. Οι πιο αδύναμες ομάδες μπορούν να κοντράρουν τις μεγαλύτερες και είναι κάτι πολύ ωραίο.»

Βλέπεις βελτίωση;
«Πιστεύω πως υπάρχει. Μάλιστα θεωρώ πως αδικούμαστε στο ranking της UEFA. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πιο ψηλά. Αλλά δυστυχώς οι ομάδες δεν πάνε τόσο καλά στους ομίλους για κάποιον λόγο, με αποτέλεσμα να μην παίρνουμε πολλούς βαθμούς.»

Ποιος πιστεύεις πρέπει να κερδίσει την χρυσή μπάλα;
«Θέλω ο Λεβαντόφσκι. Εχει κάνει τρομερή σεζόν, θεωρώ πως την αξίζει»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα