Ο ΠΑΟΚ «τσέκαρε» Λοΐζου και Τζιωννή

Newsroom
Ο ΠΑΟΚ «τσέκαρε» Λοΐζου και Τζιωννή

bet365

Δημοσιεύματα στην Κύπρο αναφέρουν πως άνθρωπος του ΠΑΟΚ βρέθηκε πριν από τρεις μέρες στο «Δασάκι» προκειμένου να «τσεκάρει» τους δύο ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.

Ο Κώστας Λαγωνίδης βρέθηκε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στην Κύπρο και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Εθνικού Άχνας με την Ομόνοια (0-2) έχοντας στραμμένη την προσοχή του πάνω στους Λοΐζο Λοΐζου και Μαρίνο Τζιωνή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Μεγαλόνησο οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και κατά διαστήματα υπάρχουν αρκετοί σκάουτερ που τους παρακολουθούν σε παιχνίδια της Ομόνοιας.

Ο γεννημένος στις 18/07/2003 Λοΐζος Λοΐζου αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και φέτος σε 18 συμμετοχές έχει πετύχει 3 γκολ, το τελευταίο στην αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Ο γεννημένος στις 16/07/2001 Μαρίνος Τζιωνής αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και φέτος σε 16 συμμετοχές έχει πετύχει 1 γκολ.

@Photo credits: omonoiafc.com

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα