Κούρτιτς: «Δεν ήθελα να προσβάλω τον Παναθηναϊκό με τον πανηγυρισμό μου» (vid)

Newsroom
Κούρτιτς: «Δεν ήθελα να προσβάλω τον Παναθηναϊκό με τον πανηγυρισμό μου» (vid)

bet365

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ για να περάσει νικηφόρα από τη Λεωφόρο και για την πίστη στο πλάνο που είχε στο παιχνίδι αυτός και οι συμπαίκτες του. «Δεν ήθελα να προσβάλω ή να προκαλέσω με τον πανηγυρισμό μου», συμπλήρωσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούρτιτς στην Cosmote TV μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-3 επί του Παναθηναϊκού:

Για το αν το γκολ που έβαλε έχει ομοιότητα με αυτό που σημείωσε στην Κρήτη με τον ΟΦΗ: «Ήταν παρόμοιο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Για το πως υποφέραμε ως ομάδα και για το πως πήραμε αυτή τη νίκη γιατί δεν είναι εύκολο σε αυτό το γήπεδο απέναντι σε αυτή την ομάδα. Το θέλαμε, ήταν πολύ σημαντικό, δείξαμε τον χαρακτήρα που θέλαμε και πήραμε τη νίκη».

Για την τακτική που ακολουθήθηκε και για τη διάρκεια που είχε ο ΠΑΟΚ: «Δεν άλλαξε κάτι. Ακολουθήσαμε το ίδιο στυλ παιχνιδιού . Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο ματς, αλλά αν ακολουθούσαμε το πλάνο, με την ποιότητά μας θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν θα βρει χρόνο να ξεκουραστεί στη διακοπή: «Θα έχω τον χρόνο να ξεκουραστώ λίγο επειδή στο πρώτο παιχνίδι είμαι τιμωρημένος, οπότε θα αγωνιστώ στο δεύτερο παιχνίδι με την Κύπρο».

Στη συνέχεια, έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, ο Κούρτιτς ρωτήθηκε για το τι σήμαινε ο πανηγυρισμός του μετά το 1-2, όταν έκλεισε τα αυτιά του, με τον μέσο του ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίζει πως δεν ήθελε να προκαλέσει ή να προσβάλει την ομάδα του Παναθηναϊκού και τους οπαδούς του:

Συγκεκριμένα ο Κούρτιτς ανέφερε για τον πανηγυρισμό του: «Το γήπεδο είχε φασαρία. Όμως είναι ένας πανηγυρισμός που γίνεται όταν το αίμα βράζει. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κάποιον. Θέλω να τους ευχηθώ να έχουν μια καλή σεζόν. Δεν είχα πρόθεση να προκαλέσω. Είναι ένας πανηγυρισμός χωρίς να σημαίνει κάτι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα