Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Γκολ του Κούρτιτς με πέναλτι μέσω VAR και 1-2 (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Γκολ του Κούρτιτς με πέναλτι μέσω VAR και 1-2 (vid)

bet365

Στο 85' ο Ντελ Θέρο Γκράντε μέσω VAR καταλόγισε πέναλτι του Βιγιαφάνιες στον Μιχαηλίδη και ο Κούρτιτς ευστόχησε για το 1-2 του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στο 85' στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κούρτιτς, που δόθηκε μετά από τσεκάρισμα του Γκράντε στο VAR.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπρινιόλι έδιωξε με γροθιά και την μπάλα διεκδίκησαν ο Βιγιαφάνιες με τον Μιχαηλίδη. Ο ΠΑΟΚ φώναξε για πέναλτι του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στον Έλληνα στόπερ και ο Ντελ Θέρο Γκράντε στη συνέχεια κλήθηκε στο VAR για να τσεκάρει τη φάση.

Ο Ισπανός ρέφερι μετά την εξέταση του βίντεο έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Κούρτιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση, να ευστοχεί και να βάζει τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 1-2.

Ο Άκπομ είχε κάνει το 0-1 για τον Δικέφαλο του Βορρά, για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Μαουρίσιο απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα