Φαν Βέερτ: «Ο Άρης ήταν αποτελεσματικός, εμείς όχι»

Newsroom
Φαν Βέερτ: «Ο Άρης ήταν αποτελεσματικός, εμείς όχι»

bet365

Ο επιθετικός του Βόλου τόνισε πως η αποτελεσματικότητα του Άρη ήταν το στοιχείο που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των «κίτρινων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τομ Φαν Βέερτ στην Cosmote TV:

Για τη μεγάλη ευκαιρία που είχε: «Απ' έξω φαίνεται εύκολο. Όλα έγιναν τέλεια, αλλά τη στιγμή που πλάσαρα είχαν έρθει παίκτες να με κλείσουν και δεν κατάφερα να σκοράρω».

Για το τι κόστισε στον Βόλο: «Ήταν πολύ αποτελεσματικός ο Άρης στις κρίσιμες στιγμές. Εμείς όχι. Θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε».

Για το αν αυτή η διακοπή κάνει καλό στον Βόλο για να ανασυντάξει τις δυνάμεις του μετά από τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη: «Στην προηγούμενη διακοπή είχαμε σερί νίκες και θέλαμε να συνεχίσουμε. Τώρα θα κάνει καλό για να ανακάμψουμε. Δείξαμε πάλι ότι απέναντι στις μεγάλες ομάδες μπορούμε να σταθούμε καλά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα