Ολυμπιακός: Με Ροντρίγκες, Ρέαμπτσιουκ και Κούντε η ενδεκάδα εναντίον του Ιωνικού

Ολυμπιακός: Με Ροντρίγκες, Ρέαμπτσιουκ και Κούντε η ενδεκάδα εναντίον του Ιωνικού

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Με Ροντρίγκες, Ρέαμπτσιουκ και Κούντε η ενδεκάδα εναντίον του Ιωνικού

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Πιέρ Κούντε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στον Ιωνικό.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τον Ιωνικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten (19.30, NS PRIME).

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στην Άιντραχτ, αποδεικνύεται «ταύρος» και μπήκε στην ενδεκάδα. Ο Γκάρι Ροντρίγκες παίρνει θέση στο ένα «φτερό», ενώ βασικός είναι και ο Πιέρ Κούντε, με τον Μαντί Καμαρά να μένει στον πάγκο.

Στη γραμμή κρούσης ο Μαρτίνς επέλεξε τον Τικίνιο αντί του Αραμπί, ενώ ο Σισέ επέστρεψε στο κέντρο της άμυνας αντί του Ουσεϊνού Μπα που έμεινε εκτός αποστολής.

Η ενδεκάδα: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Εμβιλά, Ροντρίγκες, Α. καμαρά, Μασούρας, Τικίνιο.

Στον πάγκο είναι οι: Κρίστινσον, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ονιεκούρου, Αραμπί, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Παπαδόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν, εκτός από τον Μπα, ο Ρόνι Λόπες, ο Μάρκοβιτς και ο Καραργύρης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα