Μπέος: «Να διακοπεί το ματς, δεν θέλουμε αλήτες στο γήπεδο» (vid)

Newsroom
Μπέος: «Να διακοπεί το ματς, δεν θέλουμε αλήτες στο γήπεδο» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ζήτησε να διακοπεί το παιχνίδι της ομάδας του εναντίον του Άρη, κάνοντας λόγο για οπαδούς αλήτες που δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Ανάλογη και η επίσημη τοποθέτηση της ομάδας.

Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί στο Πανθεσσαλικό, στο παιχνίδι του Βόλου εναντίον του Άρη. Ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλίας ανέφερε στην Cosmote TV:

«Προέχει η ασφάλεια των παιδιών, των γυναικών και των απλών φιλάθλων, όχι μιας μερίδας αλητών. Αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν στο γήπεδο. Δεν ευθύνεται ο Άρης. Δίπλα σε παιδάκια 7 και 10 ετών να σκάνε κροτίδες είναι ντροπή, είναι λυπηρό. Θεωρώ ότι ο αγώνας δεν έχει σημασία. Καλώ τον Αυγενάκη και τη Λίγκα που είναι θεατές, να γυρίσουμε σελίδα. Αυτή δεν είναι εικόνα. Δεν θέλουμε αλήτες στο γήπεδο. Η αστυνομία ήταν απούσα. Θέλουμε οικογενειάρχες. Να διακοπεί τώρα ο αγώνας και ο καθένας να πληρώσει».

Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βόλος. «Μετά τις απερίγραπτες και επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν προκαλέσει οι οπαδοί του Αρη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα. ακόμα και τη ζωή. των σοβαρών φιλάθλων, θα πρέπει η διοργανώτρια Αρχή και ο διαιτητής του αγώνα να διακόψουν οριστικά τον αγώνα. Κάθε άλλη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους που οι έχοντες την ευθύνη πρέπει να τους αναλογιστούν», ανέφερε σχετικά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα