Βόλος – Άρης: Χρήση χημικών και διακοπή στο Πανθεσσαλικό (vid)

Newsroom
Βόλος – Άρης: Χρήση χημικών και διακοπή στο Πανθεσσαλικό (vid)

bet365

Στο 13' του αγώνα του Βόλου με τον Άρη είχαμε διακοπή λόγω ρίψης χημικών έξω από το Πανθεσσαλικό. Οπαδοί των «κιτρίνων» κινήθηκαν απειλητικά και κατά του Αχιλλέα Μπέου στα επίσημα.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν τα επίσημα του Πανθεσσαλικού λίγο μετά την έναρξη του αγώνα στον Βόλο. Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι από τις προηγούμενες ημέρες όταν με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος ξεκαθάρισε ότι δεν θα δώσει εισιτήρια στους φίλους του Άρη και μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου (ακόμη και μέσω της viva) θα είχαν μόνο όλοι όσοι είχαν βρεθεί και στους προηγούμενους εντός έδρας αγώνας της ομάδας.


Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο από νωρίς το πρωί της Κυριακής (7/11) ότι φίλοι του Άρη θα προσπαθούσαν να βρουν μια θέση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήταν παρατεταγμένες σε κάθε πρόσβαση του Σταδίου και σταδιακά άρχισαν να καταφθάνουν οπαδοί του Άρη. Μερικοί βρήκαν τον τρόπο για να μπουν στο γήπεδο, για να ακολουθήσουν συγκρούσεις των Αστυνομικών Δυνάμεων με οπαδούς του Άρη έξω από το Πανθεσσαλικό.

ΣΣ

Κόσμος κινήθηκε απειλητικά προς τον Μπέο

Η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών με συνέπεια να δημιουργεί πιο βαριά ατμόσφαιρα και την ίδια ώρα άρχισαν τα επεισόδια στα επίσημα του γηπέδου καθώς οι οπαδοί του Άρη κινήθηκαν κατά του Αχιλλέα Μπέου θεωρώντας τον υπεύθυνο για την όλη εκρηκτική κατάσταση. Σε όλο το σκηνικό, η Αστυνομία ήταν παντελώς απούσα με συνέπεια να υπάρξει κίνδυνος περαιτέρω εκτροχιασμού της κατάστασης. Ο Αχιλλέας Μπέος έφυγε από τα επίσημα και πήγε στον αγωνιστικό χώρο και κάπου εκεί άρχισαν να εισέρχονται στο γήπεδο και οι υπόλοιποι οπαδοί του Άρη.

Νίνης-Μπερτόλιο

Αψιμαχίες και μεταξύ παικτών

Η ένταση που υπήρξε εκτός γηπέδου και στα επίσημα, δυστυχώς συνεχίστηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Μπαριέντος και παίκτη του Άρη, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην Cosmote. Αυτή η ένταση ήταν και η «σπίθα» που έκανε τον Καραντώνη να φύγει προς τα αποδυτήρια, με τον Δεληζήση να φωνάζει στους οπαδούς της ομάδας του να ηρεμήσουν. Όσον αφορά τις αψιμαχίες παικτών, από φωτογραφίες φαίνεται να υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Νίνη και Μπερτόλιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα