Γιαννίκης: «Να τελειώνουμε τα παιχνίδια» (vid)

Γιαννίκης: «Να τελειώνουμε τα παιχνίδια» (vid)

Newsroom
Γιαννίκης: «Να τελειώνουμε τα παιχνίδια» (vid)

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΚ σχολίασε πως στην Ενωση απώλεσαν την ψυχραιμία τους μετά την ισοφάριση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην έλλειψη ψυχραιμίας από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά το 2-2 της Ριζούπολης. Παράλληλα ο κόουτς της ΑΕΚ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε πως στην Ενωση πρέπει να «τελειώνουν τα παιχνίδια». «Ηταν άσχημη εξέλιξη για εμάς. Δεν υπάρχει εύκολο ματς το ξέραμε. Είχαμε ένα καλό πρώτο μέρος όσον αφορά τις εντάσεις, τις φάσεις και την οργάνωση. Εκεί δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Δεχτήκαμε γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου. Εκεί χάσαμε την ψυχραιμία μας για 20 λεπτά και την βρήκαμε στο τέλος. Ισοφαρίσαμε και ίσως μπορούσαμε να το γυρίσουμε κιόλας», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Γνωρίζουμε ότι φτιάχνουμε κάτι καινούργιο και από αυτό που είδαμε σήμερα χρειαζόμαστε να συνεχίσουμε τη δουλειά. Δυστυχώς θα έχουμε τη διακοπή και δεν θα μπορούμε να δουλέψουμε όλους τους παίκτες. Πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Κι αν δεν κάνουμε γκολ, να μη δεχόμαστε γκολ. Κι αυτό είναι ένα επόμενο βήμα που πρέπει να κάνει η ομάδα».


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα