Καρλίτος: «Προτιμώ τίτλο με τον Παναθηναϊκό από πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος» (vid)

Καρλίτος: «Προτιμώ τίτλο με τον Παναθηναϊκό από πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος» (vid)

Newsroom
 Καρλίτος: «Προτιμώ τίτλο με τον Παναθηναϊκό από πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος» (vid)

bet365

Ο φορ του «τριφυλλιού»... ξεκαθάρισε πως τον ενδιαφέρει η πορεία της ομάδας και όχι τι θα «κερδίσει» εκείνος στη σεζόν.

Για το αυριανό (7/11) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και την προσωπική του απόδοση μίλησε ο Καρλίτος στον ΟΠΑΠ TV. Οπου ο φορ του Παναθηναϊκού τόνισε πως η προσπάθεια που γίνεται είναι ομαδική και όχι ατομική. «Πάντα όταν δύο μεγάλες ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες, είναι φυσιολογικό οι μικρές λεπτομέρειες να είναι ο λόγος που θα σε κάνουν να πάρεις τους τρεις πόντους ή όχι», σχολίασε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για την παρουσία του κόσμου. «Θεωρώ ότι μας δίνουν πάρα πολλά. Είναι τα… καύσιμα μας. Χωρίς τους οπαδούς μας δεν μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και περιμένουμε να έρθουν στο γήπεδο γιατί τους χρειαζόμαστε πολύ».

Για την εξαιρετική του εκκίνηση στη σεζόν είπε πως «δεν παίζω μόνος, παίζω με άλλους 25 παίκτες. Αρα δεν είμαι μόνο εγώ. Αλλά αυτή χρονιά ξέρουμε τι θέλουμε και το στυλ είναι διαφορετικό. Ολα περιτριγυρίζονται γύρω από το καλό ποδόσφαιρο. Και εμένα μου αρέσει πολύ αυτό». Μετά ρωτήθηκε αν σκέφτεται τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, καθώς έχει ήδη βρει δίχτυα 8 φορές. «Ισως ο κόσμος νομίζει πως σίγουρα το σκέφτομαι και δεν το λέω. Πίστεψε με δεν το σκέφτομαι καθόλου γιατί είχα την τύχη να κερδίσω τον τίτλο αυτό στην Πολωνία, όπου ήμουν πρώτος σκόρερ στην Ektraklasa. Είναι κάτι το οποίο έχω ήδη κερδίσει και προτιμώ κάποιον άλλο τίτλο από αυτόν».


Για την επιστροφή του «τριφυλλιού» στην Ευρώπη είπε ότι «όλοι το πιστεύουμε αυτό γιατί αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ πέρα, να δουλεύουμε κάθε μέρα. Η δύναμη της ομάδας, μας σπρώχνει να κερδίσουμε τα πάντα και φυσικά σαν επαγγελματίες προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο, ώστε να κερδίσουμε κάποιον τίτλο στο τέλος της χρονιάς».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα