Μοχαμαντί: «Πολύ έξυπνος προπονητής ο Γιαννίκης»

Μοχαμαντί: «Πολύ έξυπνος προπονητής ο Γιαννίκης»

Newsroom
Μοχαμαντί: «Πολύ έξυπνος προπονητής ο Γιαννίκης»

bet365

Ο Ιρανός μπακ της ΑΕΚ μίλησε για τη νίκη επί του Άρη, για το ματς με τον Απόλλωνα και έπλεξε το εγκώμιο του Αργύρη Γιαννίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιλάντ Μοχαμαντί στην Cosmote TV ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα:

Για τη σημασία της νίκης επί του Άρη:

Μας δίνει αυτοπεποίθηση γιατί ο Άρης διαθέτει μια καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Οπότε, μας δίνει αυτοπεποίθηση για τα επόμενα ματς.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έμεινε πίσω από τη μπάλα σε μεγάλα χρονικά διαστήματα του αγώνα:

Προσπαθήσαμε να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Κάποιες φορές στη διάρκεια των αγώνων συμβαίνουν καταστάσεις και πρέπει να παίξεις άμυνα. Δουλέψαμε στη διάρκεια της εβδομάδας πριν το ματς με τον Άρη και κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής.

Για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Φυσικά, κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική τακτική. Στην εβδομάδα που προηγείται, ο προπονητής μας ζητά κάποια πράγματα σχετικά με τον αντίπαλο. Οπότε πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ο προπονητής μας έχει ζητήσει, τα πράγματα που έχει ζητήσει από εμάς. Εξαρτάται από τον αντίπαλο, από το πώς παίζει. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά είμαστε σε μια κατάσταση που χρειαζόμαστε βαθμούς. Πρέπει να παίρνουμε βαθμούς.

Για τη συνεργασία με τον Αργύρη Γιαννίκη:

Πραγματικά πιστεύω ότι είναι ένας πολύ έξυπνος προπονητής. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ, είναι καλός, είναι έξυπνος. Σε κάθε προπόνηση μας ζητά συγκεκριμένα πράγματα. Είναι καλός προπονητής στο πρέσινγκ, στην άμυνα, στην κατοχή της μπάλας. Στη συμπεριφορά με και χωρίς τη μπάλα. Είναι πολύ καλός προπονητής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα