ΠΑΟΚ: Το «όχι» του Λουτσέσκου στην Αλ Σάαντ

ΠΑΟΚ: Το «όχι» του Λουτσέσκου στην Αλ Σάαντ

ΠΑΟΚ: Το «όχι» του Λουτσέσκου στην Αλ Σάαντ

bet365

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρόταση που του έγινε από την Αλ Σάαντ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η Αλ Σάαντ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, μετά την αποχώρηση του Τσάβι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ μια σημαντική παράμετρο στην πρόταση της ομάδας από το Κατάρ είναι το γεγονός ότι αγνοούσαν την ύπαρξη ρήτρας στο συμβόλαιο του Ρουμάνου προπονητή. Πάντως το όνομα του Λουτσέσκου φιγουράριζε ως πρώτος πιθανός αντικαταστάτης του Τσάβι, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αραβία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα