ΠΑΣ Γιάννινα: Με Περέα και Γκαρντάβσκι κόντρα στον Παναιτωλικό

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Με Περέα και Γκαρντάβσκι κόντρα στον Παναιτωλικό

bet365

Ο Ηρακλής Μεταξάς υπολογίζει εκ νέου σε Γκαρντάβσκι και Περέα, ενώ ο Μπρένερ παραμένει εκτός. Δείτε την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το Σάββατο (6/11, 17.15, NS2HD) τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten και ο Ηρακλής Μεταξάς μετρά δύο σημαντικές επιστροφές. Ο Περέα προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και μπήκε στην αποστολή, ενώ ο Γκαρντάβσκι εξέτισε την ποινή του και είναι εκ νέου διαθέσιμος.

Αντίθετα, ο Μπρένερ παραμένει σε στάδιο αποκατάστασης μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί και εκτιμάται ότι θα χάσει και το ματς κόντρα στον Άρη. Εκτός είναι και οι Κόντε, Καραγιάννης, Τριάδης, Κύρκος, Ρίζος και Αθανασίου.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Γκαρντάβσκι, Λιάσος, Π. Τριάδης, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα, Μιλιντσεάνου, Περέα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα