Ολυμπιακός: Κλήθηκε ξανά στην εθνική Σενεγάλης ο Σισέ, «κόπηκε» ο Μπα

Ολυμπιακός: Κλήθηκε ξανά στην εθνική Σενεγάλης ο Σισέ, «κόπηκε» ο Μπα

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Κλήθηκε ξανά στην εθνική Σενεγάλης ο Σισέ, «κόπηκε» ο Μπα

bet365

Ο προπονητής της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, κάλεσε τον Παπ Σισέ για τους αγώνες με Τόγκο και Κονγκό, αλλά δεν έκανε το ίδιο με τον Ουσεϊνού Μπα.

Το μοναδικό εφετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο οποίο δεν έχει αγωνιστεί ο Παπ Σισέ ήταν το χθεσινό (4/11) εναντίον της Άιντραχτ, καθώς ήταν τιμωρημένος.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει χρησιμοποιηθεί στα 17 από τα 18 ματς που έχουν δώσει οι «ερυθρόλευκοι» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, τον κάλεσε εκ νέου στην εθνική τους ομάδα για τα παιχνίδια με Τόγκο (11/11) και Κονγκό (14/11), στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αντίθετα, δεν έγινε το ίδιο με τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του βασικού στον Ολυμπιακό. Κόντρα στην Άιντραχτ ο 25χρονος αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα και βρέθηκε μέσα και στα δύο γκολ που δέχτηκαν οι «ερυθρόλευκοι».

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Ιανουαρίου αρχίζει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, στο οποίο η Σενεγάλη έχει εξασφαλίσει παρουσία, ενώ μάλιστα συγκαταλέγεται στα φαβορί για να το κατακτήσει. Μένει να φανεί αν θα κληθούν και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο ένας από τους δύο ή και κανείς. Περισσότερες πιθανότητες για να εκπροσωπήσει την εθνική του στη διοργάνωση που θα γίνει στο Καμερούν έχει αυτή τη στιγμή ο Σισέ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα