Ο Ισπανός, Ντελ Θέρο Γκράντε στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ξένος και στο Απόλλων-ΑΕΚ!

Newsroom
Ο Ισπανός, Ντελ Θέρο Γκράντε στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ξένος και στο Απόλλων-ΑΕΚ!

bet365

Τον Ισπανό διαιτητή, Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, κατηγορίας Elite της UEFA, όρισε η ΚΕΔ για τον ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (07/11, 19:30). Ξένοι διαιτητές και στο Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ.

Κορυφαία «σφυρίχτρα» όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος Ισπανός ρέφερι, Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε θα είναι αυτός ο οποίος θα διευθύνει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση την Κυριακή (07/11, 19:30). Αυτό είναι και το πρώτο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, που ορίστηκε ο έμπειρος ρέφερι.

Στο παρελθόν ο Ίβηρας έχει διευθύνει τις αναμετρήσεις: Άρσεναλ-Ολυμπιακός 0-1 (18/3/21), Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός 3-0 (3/11/20), Ολυμπιακός-Κράσνονταρ 4-0 (21/8/19), Άγιαξ-ΑΕΚ 3-0 (19/9/18), ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου 1-1 (15/2/18), ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός 2-0 (8/12/16), καθώς και Ελλάδα-Σλοβενία 0-0, Σαουδική Αραβία-Ελλάδα 2-0.

Για βοηθούς ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε θα έχει τους συμπατριώτες του Ινίγο Σεραΐν Πριέτο Λόπεθ Ντε, Γκονζάλο Γκαρσία Γκονζάλεθ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Περράκης. Στο VAR θα είναι οι ο Χοσέ Μοντέρο Λουίς Μουνουέρα, με τον Μεϊντάνα.

Ξένοι ρέφερι και στη Ριζούπουλη

Εκτός από τον ορισμό του Γκράντε στη Λεωφόρο, η ΚΕΔ όρισε ξένους διαιτητές και στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Συγκεκριμένα τον Πορτογάλο Ζοάο Πινέιρο, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Τιάγκο Κόστα και Νούνο Έιρας, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς, με VAR τον Πορτογάλο Φάμπιο Μέλο και τον Ανδρέα Φωτόπουλο.

Ξένους ρέφερι θα έχουμε και στο VAR δύο αγώνων αυτή την αγωνιστική. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος Φάμπιο θα είναι στο VAR στο Ολυμπιακός - Ιωνικός και στο ΟΦΗ - Ατρόμητος θα είναι ο Ισπανός της Λεωφόρου, Λουίς Μουνουέρα.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 6/11

17:15 ΟΦΗ-Ατρόμητος: Κουμπαράκης: Κόλλιας, Στεφανής, 4ος Γκάμαρης, VAR: Λουίς Μουνουέρα, Πετρόπουλος

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Τζήλος (Νικολαΐδης, Σαμοΐλης, 4ος Τζοβάρας, VAR: Ευαγγέλου, Λ.Δημητριάδης)

19:30 Απόλλων-ΑΕΚ: Πινέιρο (Κόστα, Έιρας, 4ος Φωτιάς, VAR: Μέλο, Φωτόπουλος)

Κυριακή 7/11

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: Γκορτσίλας (Απτόσογλου, Μπαλτάς, 4ος Αγγελάκης, VAR: Κουτσιαύτης, Παπαδάκης)

17:15 Βόλος-Άρης: Καραντώνης (Κωσταράς, Ψαρρής, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Ευαγγέλου, Ζαμπάλας)

19:30 Ολυμπιακός-Ιωνικός: Μανούχος (Νικολακάκης, Αλεξέας, VAR: Τσακαλίδης, VAR: Μέλο, Τριανταφύλλου)

19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ντελ Θέρο Γκράντε (Λόπεθ Ντε), Γκονζάλεθ, 4ος Περράκης, VAR: Μουνουέρα, Μεϊντάνας)

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα