ΟΦΗ: Ξεπέρασε την ίωση και γυρίζει ο Ντε Γκούζμαν

ΟΦΗ: Ξεπέρασε την ίωση και γυρίζει ο Ντε Γκούζμαν

Newsroom
ΟΦΗ: Ξεπέρασε την ίωση και γυρίζει ο Ντε Γκούζμαν

bet365

Στις προπονήσεις του ΟΦΗ γυρίζει ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, με τους Κρητικούς να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ασκήσεις τεχνικής με πάσες, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι περιλάμβανε η προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Οι Χουάν Νέιρα και Αμπντούλ Ουές συνέχισαν θεραπεία, ακολουθώντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα.

Ο Πασχάλης Στάικος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να ακολουθεί μέρος του προγράμματος. Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα και από σήμερα, Πέμπτη (4/11), αναμένεται να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΟΦΗ. Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα της κρητικής ομάδας με τον Ατρόμητο, έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη (4/11), στις 10:30 το πρωί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα