ΠΑΕ Άρης: «Ξεφτιλισμένοι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο»

ΠΑΕ Άρης: «Ξεφτιλισμένοι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο»

Newsroom
ΠΑΕ Άρης: «Ξεφτιλισμένοι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο»

bet365

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram η ΠΑΕ Άρης επιτίθεται στον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Άρης έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου και με ανάρτηση στα social media στέκεται σε δύο φάσεις. Στο ότι ο Ρότα δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο κερδισμένο πέναλτι της ΑΕΚ.

«Ξεφτιλισμένοι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο. Κλατενμπεργκ, κατάλαβε τώρα όλη η Ελλάδα γιατί έβαλες αυτόν τον χειρουργό. Χάρισε Κόκκινη στο Ρότα και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι. Ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στο δεύτερο ημίχρονο!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Εκεί στην Cosmote Tv όλα καλά ; Τη δεύτερη κίτρινη του Ρότα θα μας τη δείξετε ; Ε ;».

Άρης ινστα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα