Ιωνικός: Επιστροφές για Χουτεσιώτη, Ρομαό και Ματσούκα ενόψει Βόλου

Newsroom
Ιωνικός: Επιστροφές για Χουτεσιώτη, Ρομαό και Ματσούκα ενόψει Βόλου

bet365

Ο Ιωνικός με Χουτεσιώτη, Ρομαό και Ματσούκα ξανά στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Βόλο τη Δευτέρα (1/11, 19.30, Cosmote Sport 1 HD).

Ο Ιωνικός υποδέχεται τον Βόλο τη τη Δευτέρα (1/11, 19.30, Cosmote Sport 1 HD) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Μετά το 0-2 επί του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα και το 1-2 με ανατροπή στο Κύπελλο επί της Ξάνθης, η ομάδα της Νίκαιας θέλει να αποσπάσει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Δημήτρης Σπανός επανέφερε στην αποστολή τους Χουτεσιώτη, Ρομαό και Ματσούκα, ενώ ξανά εκτός είναι οι Τσιγκρίνσκι, Λένις, Κάνιας και Τσιριγώτης.

Η αποστολή:

Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Λουάν, Βαφέας, Φουρλάνος, Ντελγκάδο Βαλεριάνος, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα