Νιόπλιας: «Θέλαμε το κάτι παραπάνω» (vid)

Newsroom
Νιόπλιας: «Θέλαμε το κάτι παραπάνω» (vid)

bet365

Ναι μεν αλλά για τον Νίκο Νιόπλια, με τον τεχνικό του ΟΦΗ να μένει αρχικά ικανοποιημένος από την ισοπαλία στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά να αναφέρει πως θα μπορούσε η ομάδα του να πάρει το κάτι παραπάνω.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα που παίρνει βαθμό από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο φέτος, με τους Κρητικούς να κρατάνε το μηδέν στην άμυνα και να φεύγουν με το 0-0 από το γήπεδο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Νιόπλιας μιλώντας στη κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Θέλαμε και κάτι παραπάνω γιατί ήμασταν καλοί, ειδικά στο πρώτο. Στο δεύτερο κουραστήκαμε λίγο αλλά αυτό συμβαίνει και στο τέλος παραλίγο να το χάσουμε. Συνολικά είμαι ευχαριστημένος γιατί έχουμε καλή ομάδα και στο τέλος θα τα βρούμε τα πατήματά μας.

Θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην μεταφορά της μπάλας προς την επίθεσή μας και στο τέλος τα καταφέραμε».

Τι είπε στην συνέντευξη Τύπου

Αναλυτικά ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε σχετικά:

Το αρχικό σχόλιο του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο νιώσαμε την πίεση αλλά δίχως μεγάλες ευκαιρίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να πω πολλά μπράβο στους παίκτες μου μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και γυρίζουμε στο Ηράκλειο μετά από πέντε μέρες. Έχουμε καλή ομάδα, το διαπιστώσαμε σήμερα, είμαστε στν μέση του δρόμου και σιγά σιγά θα βρούμε καλύτερο ρυθμό. Δικαιούμασταν τον βαθμό της ισοπαλίας, είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν θα ήταν παράλογο αν παίρναμε και τους τρεις βαθμούς».

Για το διάβασμα του αντιπάλου του ΟΦΗ: «Είχαμε διαβάσει καλά τον Παναθηναϊκό, γνωρίζαμε πως στην επίθεση είχαν καλούς παίκτες και επιλέξαμε να πιέζουμε ψηλά. Παράλληλα ήμασταν πολύ καλοί όταν είχαμε και την μπάλα, είχαμε το πρόβλημα του Νέιρα, όλοι γνωρίζουμε πόσο φορμαρισμένος είναι στο φετινό πρωτάθλημα».

Για τις δύο τελευταίες εμφανίσεις με Λαμία, Παναθηναϊκό: «Σίγουρα δεν παίξαμε πολύ καλά με την Λαμία, δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα γιατί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και μας στενοχώρησε πάρα πολύ. Δεν άλλαξε τίποτα, γνωρίζουμε ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που παίζει καλά στην έδρα της όμως εμείς είχαμε φρεσκάδα, τους παίκτες και το τακτικό μας κομμάτι και ήμασταν καλοί στο τακτικό κομμάτι».

Για την έξοδο του Νέιρα: «Φοβηθήκαμε και εμείς γιατί μας έλειψε πέρυσι ο Νέιρα. Τον έχουμε χρεώσει στο παιχνίδι με τον Βόλο, υπάρχει και η διακοπή οπότε θα γίνει μια σωστή διαχείριση».

Για την διαφορετική εικόνα του ΟΦΗ στα εντός – εκτός έδρας παιχνίδια: «Αλήθεια είναι αυτό, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Η περσινή χρονιά έχει αφήσει κατάλοιπα και πρέπει να το διορθώσουμε».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο: «Για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, με εξαίρεση τις τρεις πρώτες κανείς δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν. Το πρωτάθλημα και το ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει πάρα πολύ και αν δεν είσαι καλά τότε δεν μπορείς να κερδίσεις».

Για την αλλαγή του Ντουρμισάι: «Ο Ντουρμισάι ήταν περισσότερο κούραση. Χρειάζεται μια διαχείριση λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα