ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Περέα με Αστέρα

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Περέα με Αστέρα

bet365

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Χουάν Χοσέ Περέα να μένει εκτός αποστολής για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες».

Με μία σημαντική απουσία θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού ο Χουάν Χοσέ Περέα, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Γκαρντάφσκι. Αναλυτικά την αποστολή των «κυανόλευκων» για την αναμέτρηση με τους Τριπολιτσιώτες αποτελούν οι: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Μπρένερ, Λιάσος, Π. Τριάδης, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα και Μιλιντσεάνου.

ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα