Μιχαηλίδης: «Νίκες με Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό»

Μιχαηλίδης: «Νίκες με Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό»

Newsroom
Μιχαηλίδης: «Νίκες με Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό»

bet365

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός... έδωσε το «σύνθημα» για τα επόμενα ματς του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε απόψε (30/10) τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Μιχαηλίδης έδωσε το «σύνθημα» για τα παιχνίδια με Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό που ακολουθούν. Αρχικά ο νεαρός στόπερ ρωτήθηκε από τη NOVA για τις στατικές φάσεις. «Δουλεύουμε πάρα πολύ ειδικά στις στημένες φάσεις, δουλεύουμε ατελείωτες ώρες στην προπόνηση, αυτό είναι καλό και βγαίνει στον αγώνα, κάτι κάνουμε σωστά...».

Για την προσαρμογή του σε άμυνα τεσσάρων έναντι τριών είπε πως «δούλεψα πάρα πολύ για να μάθω καλύτερα την άμυνα τεσσάρων, δεν έχει πολλές διαφορές, για μένα είναι το ίδιο και δουλεύω καθημερινά γι' αυτό, κάθε μέρα θέλω να είμαι και καλύτερος».

Για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του σχολίασε ότι «η αλήθεια είναι πως έχουμε αρκετά προβλήματα στο πρωτάθλημα, δουλεύουμε και θα το βελτιώσουμε, μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι της ομάδας, κοιτάμε πάντα το σύνολο, αμυνόμαστε και κάνουμε επίθεση όλοι μαζί».

Συνέχισε τονίζοντας πως το 4-1 κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν σημαίνει πως ήταν και μία «εύκολη» νίκη. «Κυριαρχήσαμε και πριν αλλά και μετά το γκολ όμως μας ισοφάρισαν κόντρα στη ροή του αγώνα, αντιδράσαμε σωστά, είχαμε την υπομονή και βρήκαμε ξανά τα δίχτυα».
Για το τι κρατάει από το ματς είπε «την αντίδραση μετά το 1-1 και το γρήγορο γκολ που πετύχαμε».

Στη συνέχεια ο νεαρός στόπερ ρωτήθηκε αν στον «Δικέφαλο του Βορρά» αδίκησαν τον εαυτό τους στις αναμετρήσεις με Βόλο και Ολυμπιακό. «Εννοείται ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας με τον Βόλο και στο Καραϊσκάκη, έπρεπε να κερδίσουμε τον Βόλο ενώ κυριαρχήσαμε στο Καραϊσκάκη, δουλεύουμε καθημερινά και θα το διορθώσουμε, παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τα παιχνίδια με Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό που ακολουθούν υπογράμμισε πως «ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε σήμερα, είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να κερδίσουμε στον Παναθηναϊκό, κοιτάμε ωστόσο παιχνίδι με το παιχνίδι». Για το... σκριν του Βαρέλα στο γκολ του σχολίασε ότι «έχουμε δουλέψει στις στατικές φάσεις, είναι καλό να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, μας δίνει ώθηση για να δουλεύουμε και περισσότερο».


Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το αν το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ντέρμπι ή ακόμη είναι νωρίς. «Είναι νωρίς, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς, δεν βλέπουμε τον αντίπαλο αλλά μόνο εμάς».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα