Σίτο: «Πάμε στα Γιάννινα για τους 3 βαθμούς» (vid)

Newsroom
Σίτο: «Πάμε στα Γιάννινα για τους 3 βαθμούς» (vid)

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε κορυφαίος των Αρκάδων στη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού.

Τον Σίτο ανέδειξαν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης ως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους, στο πρόσφατο 2-1 που επικράτησαν οι Αρκάδες του Παναθηναϊκού. «Ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό το βραβείο, είναι πολύ σημαντικό για εμένα και είναι σημαντικό που ήρθε στην πρώτη νίκη που κάναμε στην έδρα μας, με τον Παναθηναϊκό. Ενα παιχνίδι το οποίο ήταν αρκετά δύσκολο αλλά θέλαμε να πάρουμε πολύ τους τρεις βαθμούς και καταφέραμε και τους πήραμε», είπε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός όταν παρέλαβε το βραβείο του.

Και μετά μίλησε για το αυριανό (31/10) παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. «Είμαστε αρκετά ήρεμοι. Οχι μόνο γιατί προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά γιατί πραγματικά νιώθουμε ότι κάνουμε καλή δουλειά, προπονούμαστε πολύ καλά. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι από την πρώτη αγωνιστική, παρά τα αποτελέσματα που δεν ήρθαν. Τώρα που έχουν έρθει, είμαστε πιο ήρεμοι και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάμε στα Γιάννενα, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα