ΑΕΚ: Υποψήφιος για αποστολή με Αρη ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Υποψήφιος για αποστολή με Αρη ο Λιβάι Γκαρσία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Υποψήφιος για αποστολή με Αρη ο Λιβάι Γκαρσία

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος της ΑΕΚ και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην 20άδα του αγώνα εναντίον του Άρη.

Η ΑΕΚ προπονήθηκε το Σάββατο (30/10) στα Σπάτα και ο Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε ατομικό και μέρος του κανονικού προγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μπει στην 20άδα του αγώνα εναντίον του Άρη, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (31/10, 19.30).

Πάντως ο εξτρέμ της Ένωσης δεν είναι απόλυτα έτοιμος και έχοντας χάσει όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας, είναι σχεδόν απίθανο να ξεκινήσει. Φαβορί για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα είναι ο Τάνκοβιτς. Η ενημέρωση της ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε ατομικό και μέρος του κανονικού προγράμματος. Οι Νόρντιν Άμραμπατ, Ντάρκο Γέβτιτς και Γιώργος Θεοχάρης γυμνάστηκαν ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο στις 10.30 η ομάδα θα κάνει ενεργοποίηση στα Σπάτα και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του απογευματινού (19.30) αγώνα με τον Άρη, στο ΟΑΚΑ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα