Ποδόσφαιρο: Οι πέντε αλλαγές ήρθαν για να μείνουν

Βασίλης Μπαλατσός
Ποδόσφαιρο: Οι πέντε αλλαγές ήρθαν για να μείνουν

bet365

To Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαίρου αναμένεται να εγκρίνει την μονιμοποίηση των πέντε αλλαγών σε έναν αγώνα.

Ο κορονοϊός δημιούργησε νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο και ένα από αυτά είναι η θέσπιση των πέντε αλλαγών σε έναν αγώνα. Μπορεί πλέον να μπαίνουμε σε μια εποχή μετά τη μεγάλη έξαρση της πανδημίας, όμως ο εν λόγω κανονισμός φαίνεται πως θα παραμείνει.

Σύμφωνα με τους Times η τεχνική και ποδοσφαιρική επιτροπή του Διεθνούς Συμβουλίου Ποδοσφαίρου (IFAB) αναμένεται να αποδεχθεί την πρόταση που δέχθηκε για μονιμοποίηση της αύξησης των επιτρεπόμενων αλλαγών από μια ομάδα. Η πρόταση αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του IFAB και η τελική απόφαση να ληφθεί στην ετήσια γενική συνέλευση του Μαρτίου.

Η τροποποίηση των πέντε αλλαγών ήταν να διατηρηθεί μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, ωστόσο κάθε ομοσπονδία έχει την ευχέρεια να επιλέξει μεταξύ τριών ή πέντε αλλαγών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι Άγγλοι που επέλεξαν την σεζόν 2020-21 τις τρεις αλλαγές στην Premier League και τις πέντε στο League Cup.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα