Βόλος: Θλάση ο Πουρίτα, μένει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες

Βόλος: Θλάση ο Πουρίτα, μένει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες

Newsroom
Βόλος: Θλάση ο Πουρίτα, μένει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες

bet365

Ο δεξιός μπακ του Βόλου που τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην ΑΕΚ, ο Εμιλιάνο Πουρίτα αποχώρησε με θλάση στον προσαγωγό, με τον Ρινέρ να τον αντικαθιστά.

Ο 24χρονος Αργεντινός μπακ του Βόλου υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της θλάσης. Όπως προέκυψε από τις εξετάσεις, το χρονικό διάστημα της απουσίας του εκτιμάται στις τρεις εβδομάδες περίπου.

Ο Πουρίτα θα χάσει τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό και τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Ιωνικό και Άρη. Εφόσον η αποθεραπεία του εξελιχθεί ομαλά, τότε λογικά θα επιστρέψει για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ στις 20 Νοεμβρίου με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα