Γρηγορίου: «Σημαντικό αποτέλεσμα» (vid)

Γρηγορίου: «Σημαντικό αποτέλεσμα» (vid)

Newsroom
Γρηγορίου: «Σημαντικό αποτέλεσμα» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της Λαμίας σχολιάσε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και έδειξε ικανοποιημένος από το βαθμό στο Ηράκλειο.

Χωρίς νικητή έληξε το ματς του ΟΦΗ με τη Λαμία (0-0) και ο Μιχάλης Γρηγορίου έδειξε, σε γενικές γραμμές, ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. «Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα γιατί ομάδες ανάλογης δυναμικότητας θα αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα με τον φετινό ΟΦΗ. Ξεκινήσαμε καλά, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για ένα γκολ, το ματς ισορρόπησε μετά. Διαχειριστήκαμε άψογα το παιχνίδι μέχρι το τέλος του και πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό γιατί προερχόμασταν από την εντός έδρας ήττα από τον Αρη, ο ΟΦΗ από τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Θεωρώ ότι είναι δίκαιος ο βαθμός και για τις δύο ομάδες, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και συνεχίζουμε κοιτάζοντας το επόμενο ματς», σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενουμένων.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα