Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς άφησε εκτός 20άδας Λόπες, Καρμπόβνικ και Μπα

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς άφησε εκτός 20άδας Λόπες, Καρμπόβνικ και Μπα

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς άφησε εκτός 20άδας Λόπες, Καρμπόβνικ και Μπα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς «έκοψε» από την 20άδα του ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ τους Ρόνι Λόπες, Ουσεϊνού Μπα, Μίχαλ Καρμπόβνικ και Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ανακοινώσει αποστολή 24 παικτών για το ντέρμπι της Κυριακής (24/10, 20.30, NS Prime, Gazzetta) κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που δεν θα βρίσκονται καν στον πάγκο είναι οι Ρόνι Λόπες, Ουσεϊνού Μπα, Μίχαλ Καρμπόβνικ και Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ο Ρόνι Λόπες έχει κάνει όλες κι όλες έξι συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, κανένα 90λεπτο και ο περισσότερος χρόνος που έχει αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι είναι το 45λεπτο στο 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Καρμπόβνικ έχει παίξει πέντε φορές και η τελευταία του παρουσία καταγράφηκε πριν από σχεδόν ένα μήνα, στις 26 Σεπτεμβρίου, στο 0-2 επί του Αστέρα.

Ο Μπα έχει αγωνιστεί μόνο μία φορά στο εφετινό πρωτάθλημα και άλλες τέσσερις στην Ευρώπη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα