Super League K19: Ο Ολυμπιακός έσπασε το αήττητο 4 ετών και 90 αγώνων του ΠΑΟΚ

Γιώργος Μανταίος
Super League K19: Ο Ολυμπιακός έσπασε το αήττητο 4 ετών και 90 αγώνων του ΠΑΟΚ

bet365

Ήταν 10 Δεκεμβρίου 2017 όταν η Κ19 του ΠΑΟΚ ηττήθηκε για τελευταία φορά, 0-1 στη Θεσσαλονίκη από τον Παναθηναϊκό. Πέρασαν 46 μήνες και 90 αγώνες πρωταθλήματος μέχρι να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και ο Ολυμπιακός με το 2-0 κατάφερε να σπάσει το απίστευτο σερί του «Δικέφαλου».

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου επικράτησε δίκαια 2-0 σε ματς της 7ης αγωνιστικής που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 42’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φώτη Κίτσου, το οποίο κέρδισε ο Καράκουτης. Το 2-0 ήρθε από την κεφαλιά του Γιάννη Καράκουτη στο 63'.

Έτσι, μετά το αποτέλεσμα αυτό στην κορυφή της Super League Κ19 βρίσκονται ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννινα με 16 βαθμούς, ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 15 και ο ΠΑΟΚ με 13. Για τον Ολυμπιακό αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στη σεζόν, όμως απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα καθώς έσπασε το μεγαλύτερο αήττητο σερί που έχει καταγραφεί σε επίπεδο Super League.

Ολυμπιακός (Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Φρέρης, Νικόλης, Χριστοφιλόπουλος, Κουτσίδης, Ντόη, Κίτσος (88’ Πατήρας), Κασέμι (88’ Ιμπαγάσα), Παπακανέλλος (60’ Χρήστου), Κουτσογούλας (67’ Σπυριδάκης), Καράκουτης.

ΠΑΟΚ (Μαλεζάς): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Ζίλο (87’ Τσιακούμης), Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Τσίκος, Κουτεντάκης, Σπυράκος (57’ Μπάμπουρας), Δαρέλας (67’ Γκαρνέτας), Σμυρλής, Bαρέλα (67’ Κεδίκογλου).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα