Μήτογλου: «Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό» (vid)

Μήτογλου: «Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό» (vid)

Newsroom
Μήτογλου: «Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό» (vid)

bet365

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός στάθηκε στη σημασία της νίκης που πήρε η ΑΕΚ στο Βόλο και τον ίδιο που επέστρεψε ως αντίπαλος σε γνώριμα λημέρια.

Στη σημασία της σημερινής (24/10) νίκης (3-1) της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στάθηκε ο Μήτογλου μετά το ματς. «Ηταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ξέραμε ότι ο Βόλος είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Κερδίσαμε μονομαχίες. Με κάθε αντίπαλο παίζουμε διαφορετικά. Μελετάμε πώς παίζει ο αντίπαλος, από πού επιτίθεται περισσότερο και αναλόγως πράττουμε κι εμείς. Η νίκη είναι σημαντική, συνεχίζουμε όμως», σχολίασε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε για τον ίδιο, καθώς βρέθηκε «φιλοξενούμενος» στο Βόλο, την ομάδα και την πόλη που έπαιζε μέχρι το καλοκαίρι που πήρε μεταγραφή για την Ενωση. «Υπάρχει μεγάλος σεβασμός. Σε κάποιες διαμάχες προσπαθούσα να χωρίσω συμπαίκτες και αντιπάλους. Πλέον είμαι στην ΑΕΚ και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα