Ανσαριφάρντ: «Βγάλαμε ένταση»

Ανσαριφάρντ: «Βγάλαμε ένταση»

Newsroom
 Ανσαριφάρντ: «Βγάλαμε ένταση»

bet365

Ο Ιρανός φορ άνοιξε για την ΑΕΚ το σκορ στη σημερινή της νίκη στο Πανθεσσαλικό.

Τον δρόμο για τη νίκη (3-1) της ΑΕΚ στο Βόλο άνοιξε ο Ανσαριφάρντ, καθώς ο Ιρανός βρήκε δίχτυα στο 42' και «έγραψε» τότε το 1-0.«Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάθε ματς με το Βόλο μας δυσκολεύει. Προετοιμαστήκαμε μέσα στην εβδομάδα, βγάλαμε ένταση, κάναμε ευκαιρίες, σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά ο Ιρανός φορ στην κάμερα της Cosmote TV.

Και συνέχισε με το τι «σημαίνει» για την Ενωση αυτό το αποτέλεσμα. «Αυτό που σημαίνει είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στο επόμενο ματς. Εχουμε στόχους για το τέλος της σεζόν, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσουμε και στο επόμενο ματς».

Για τον Γιαννίκη και αν αρχίζουν να παίρνουν πράγματα απ’ αυτόν σχολίασε πως «είναι μικρό το χρονικό διάστημα που είναι μαζί μας. Δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά και νομίζω ότι τα πάμε ως τώρα αρκετά καλά. Έχουμε δυο νίκες με τον προπονητή στον πάγκο. Μέχρι τώρα είμαστε καλά».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα