Ο Αστέρας, ο Μπαράλες κι ο Ράσταβατς δεν αφήνουν τον Παναθηναϊκό να χαμογελάσει

Ο Αστέρας, ο Μπαράλες κι ο Ράσταβατς δεν αφήνουν τον Παναθηναϊκό να χαμογελάσει

bet365

Ο Αστέρας έχει μετατραπεί σε κακό δαίμονα για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπαράλες σκόραρε για άλλη μια φορά κόντρα στο «τριφύλλι», ο Ράσταβατς δεν έχει χάσει από το 2018 κι ο Σονί δείχνει ότι είναι εδώ για να δίνει γκολ!

Στον Αστέρα έχουν αρκετούς λόγους για να γελάνε, μετά τη νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού, αλλά ο βασικότερος είναι ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό το τρίποντο.

Η ομάδα, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά σ' εκείνο το σημείο δεν πανικοβλήθηκε. Συνέχισε να κάνει το παιχνίδι της η ομάδα από την Τρίπολη. Πίεζε και ακολουθώντας το πλάνο του Ράσταβατς έφτασε στην ανατροπή, τους 8 βαθμούς και στο -1 από την 6η θέση. Στόχος εξάλλου ήταν και παραμένει το πλασάρισμα στις θέσεις που οδηγούν στα play off.

Η τέλεια εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες, ο Σονί που ήταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και το ομαδικό πνεύμα μέχρι το τέλος οδήγησαν την ομάδα σε μια νίκη που δημιουργεί πάλι μουρμούρα στον αντίπαλό του αλλά και δίνει τεράστιο πουσάρισμα στην ομάδα ενόψει συνέχειας.

Πάμε να δούμε ορισμένα δεδομένα όπως διαμορφώνονται μετά το σημερινό ματς...

H παράδοση που χτίζει στην Τρίπολη

Ο Αστέρας πήρε μια μεγάλη νίκη στο σπίτι του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν η 6η απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο.

Οι πράσινοι έχουν να πανηγυρίσουν νίκη στο Κολοκοτρώνης από τη σεζόν 2016-2017. Τότε είχαν επικρατήσει 1-0 στο θεσμό του Κυπέλλου χάρη στο γκολ του Μαρινάκη στις καθυστερήσεις.

Για έξι συνεχόμενα ματς, δηλαδή, ο Αστέρας δεν επιτρέπει στο «τριφύλλι» να χαμογελάσει.

Ο Μπαράλες βλέπει πράσινα και... τρελαίνεται

a

Ο Χερόνιμο Μπαράλες έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό 15 φορές είτε με τη φανέλα του Αστέρα είτε μ' αυτή της Λαμίας.

Ο γκολεαδόρ των Αρκάδων έχει πανηγυρίσει 5 φορές, 4 ματς έχουν έρθει ισόπαλα ενώ άλλα σ' άλλα 6 έχει ηττηθεί.

Από τα 5 γκολ που έχει βάλει απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τα 4 είναι με τη φανέλα των Αρκάδων. Στις 4/4 του 2015 σ' ένα 2-2 στη Λεωφόρο είχε βάλει και τα 2 γκολ, ενώ είχε βρει δίχτυα και στο περσινό 2-2 στην Αθήνα.

Ποιος είναι ο «καυτός» Σονί

a

Γεννήθηκε πριν από 21 χρόνια στην Ντουάλα του Καμερούν. Ήρθε στην Ευρώπη πριν από έξι χρόνια για την Μπορντό.

Μάλιστα, μέτρησε και πέντε συμμετοχές με τους Γιρονδίνους. Η μία ήταν στο Europa League, στο εντός έδρας 2-2 με την Καζάν.

Αγωνίστηκε κόντρα στην Παρί του Μπλαν, με αντιπάλους τους Λαβέτσι, Καβάνι, Παστόρε, Μαρκίνιος και φυσικά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (σ' αυτό το ματς ο Γάλλος έμεινε στον πάγκο).

Αγωνίζεται δανεικός στην Παού και το 2017 η Περαλάδα τον φέρνει στην Ισπανία. Από εκεί πηγαίνει στην Τζιρόνα. Πηγαίνει δανεικός σε Εσπανιόλ Β, Βιγιαρεάλ Β και Θέλτα Β. Από εκεί μπαίνει στον μπλοκάκι του Νίκου Γαλανακόπουλου και το καλοικαίρι που μας πέρασε ανακοινώνεται από τον Αστέρα μέχρι το 2024.

Στο φιλικό με τον Βόλο παθαίνει έναν μικρό τραυματισμό. Η μοίρα, όμως, τα ήθελε έτσι ώστε στον Βόλο να σκοράρει τόσο το πρώτο επίσημο γκολ του με τους Αρκάδες όσο και το πρώτο φετινό τέρμα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό θα πετύχει ένα «μεγάλο» γκολ. Μέχρι το επόμενο.

Ο Ράσταβατς... ξέρει από Παναθηναϊκό

a

Ο Σέρβος τεχνικός, όσο είναι στην Ελλάδα, έχει αντιμετωπίσει 10 φορές τον Παναθηναϊκό. Ως προπονητής της Ξάνθης τον βρήκε στον δρόμο του τέσσερις φορές και βρισκόμενος τον πάγκο του άλλες έξι.

Αυτή η νίκη (2-1) ήταν η τρίτη του απέναντι στο «τριφύλλι».

Η μοναδική φορά που ηττήθηκε ήταν το 2018 όταν ακόμη καθόταν στον πάγκο της Ξάνθης.

Από τότε, μετράει 2 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Photos credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα