Χατζηγιοβάνης: «Δεχθήκαμε δύο παιδικά γκολ, σαν τελικός το ματς με τον Ατρόμητο»

Newsroom
Χατζηγιοβάνης: «Δεχθήκαμε δύο παιδικά γκολ, σαν τελικός το ματς με τον Ατρόμητο»

bet365

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης εμφανίστηκε στεναχωρημένος για την ήττα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα και τοποθετήθηκε και για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Χατζηγιοβάνης είπε στη NOVA για:

Το παιχνίδι με τον Αστέρα: Δεχθήκαμε δύο παιδικά γκολ. Σαν Παναθηναϊκός δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Είμαστε στεναχωρημένοι. Εάν δεν κερδίζεις τα πράγματα δεν είναι καλά. Έχουμε όμως το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα.

Το ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται εκτός έδρας: Όταν μένουμε πίσω στο σκορ δεν γινόμαστε τόσο απειλητικοί ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Μας παίρνει από κάτω. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας.

Τη συνέχεια και το ματς Κυπέλλου με Ατρόμητο: Πρέπει να δούμε το ματς της Τετάρτης σαν τελικό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Πρέπει γρήγορα να αλλάξουμε mentality και να μην μας πάρει από κάτω.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα