Μάντζιος: «Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα, πρέπει να βάζουμε γρήγορα γκολ»

Μάντζιος: «Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα, πρέπει να βάζουμε γρήγορα γκολ»

Newsroom
Μάντζιος: «Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα, πρέπει να βάζουμε γρήγορα γκολ»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος τοποθετήθηκε για το επεισόδιο ανάμεσα σε Μπεναλουάν και Σάσα, αλλά και για την ανάγκη του Άρη να βάζει πιο γρήγορα γκολ στους αγώνες τους.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή (24/10, 16:00, NS PRIME) τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει η ομάδα του στο γκολ, αλλά και στο επεισόδιο ανάμεσα σε Μπεναλουάν και Σάσα.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» μίλησε στη Nova...

Για το ζήτημα του γκολ:

«Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί, να βάλουμε γρήγορα γκολ και να απελευθερωθούμε. Εμείς θέλουμε γκολ από όπου κι αν προέρχονται. Γκολ, που θα μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε, ώστε να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο που αποδεδειγμένα μπορούμε».

Για την άμυνα του Άρη:

«Πράγματι, η άμυνά μας είναι ατού για εμάς. Είναι πολύ καλό αυτό το στοιχείο που διαθέτουμε. Πρέπει να λέμε και τα καλά μας, να μην μηδενίζουμε τα πάντα στην ομάδα. Μας έχει βοηθήσει πολύ η άμυνα στην κατάκτηση των 11 βαθμών, που έχουμε ως τώρα».

Για το περιστατικό ανάμεσα σε Μπεναλουάν και Σάσα:

«Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό:

«Περιμένουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει το καλύτερο. Είναι νέα ομάδα, με νέο προπονητή, με ό,τι αυτά τα στοιχεία συνεπάγονται. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς. Αυτό που θέλουμε, είναι ένα δεύτερο νικηφόρο παιχνίδι στη σειρά. Αυτό είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα