Ο Τουράμ... πάντα κάνει κάτι κόντρα στον Ατρόμητο (vids)

Newsroom
Ο Τουράμ... πάντα κάνει κάτι κόντρα στον Ατρόμητο (vids)

bet365

Ο Βραζιλιάνος φορ του Ιωνικού σκόραρε στα 2 από τα 3 προηγούμενα παιχνίδια του με τους Περιστεριώτες και αποβλήθηκε στο άλλο!

Στο Περιστέρι θα παίξει σήμερα (23/10) ο Ιωνικός και ο Ροτζέριο Τουράμ αναμένεται να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσής του. Ο Βραζιλιάνος φορ επέστρεψε το καλοκαίρι στην Ελλάδα ύστερα από την παρουσία του στην Τουρκία με Κόνιασπορ, Τούζλασπορ και πάντα στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο το όνομά του είναι σημείο αναφοράς. Για τον οποιοδήποτε λόγο.

Το ματς που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα (18:15) θα είναι το 4ο του απέναντι στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων και ο 30χρονος στράικερ ήταν εκ των πρωταγωνιστών και στα 3 προηγούμενα, με Κέρκυρα και Λαμία.

*Τον Γενάρη του 2017 υποδέχθηκε τον Ατρόμητο ως παίκτης των Φαιάκων. Στο 81' της αναμέτρησης και με το σκορ στο 1-1 αποβλήθηκε για χτύπημα στον Λαζαρίδη, μετά από «αψιμαχία» που είχε με τον Πλατέλλα. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο αγώνας δεν ανέδειξε νικητή.
*Στο 2-2 της Λαμίας με τον Ατρόμητο τον Σεπτέμβριο του 2019 ήταν εκείνος που ήρθε από τον πάγκο στο 45' και στο 78' έδωσε στους γηπεδούχους το προβάδισμα 2-1, όταν και ευστόχησε από την άσπρη βούλα (η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ρόμανιτς από τον Θεοδωράκης). Για όσους θυμούνται το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε λίγο αργότερα (79') ο Βέλλιος με ένα εξαιρετικό γκολ.

*Στο 1-1 που απέσπασε η Λαμία στο Περιστέρι τον Δεκέμβριο του 2019, ο Τουράμ άνοιξε το σκορ στο 72', ενώ νωρίτερα είχε απολέσει μία καλή ευκαιρία. Κατά σύμπτωση ο Βέλλιος, όπως και στον πρώτο γύρο, ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ετσι στα 3 παιχνίδια του εναντίον του Ατρόμητου ο Τουράμ σκόραρε στα 2 και αποβλήθηκε στο άλλο, κάτι που τον αναγάγει σε όλα εκ των «πρωταγωνιστών».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα