ΟΦΗ: Με Διαμαντή κόντρα στη Λαμία, παραμένει εκτός ο Ντε Γκούζμαν

ΟΦΗ: Με Διαμαντή κόντρα στη Λαμία, παραμένει εκτός ο Ντε Γκούζμαν

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Με Διαμαντή κόντρα στη Λαμία, παραμένει εκτός ο Ντε Γκούζμαν

bet365

Οι διεθνείς Γρίβας και Διαμαντής επέστρεψαν στην προπόνηση του ΟΦΗ και υπολογίζονται για το εντός έδρας ματς εναντίον της Λαμίας, ενώ αντίθετα ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν παραμένει εκτός.

Νέες επιστροφές στον ΟΦΗ και επιπλέον λύσεις για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (24/10, 18.15, CS2HD) κόντρα στη Λαμία για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής προπονήθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Ο Πασχάλης Στάικος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ο Ουές έκανε θεραπεία, ενώ ο Ντε Γκούζμαν απουσίασε λόγω ίωσης.

Η προπόνηση της Παρασκευής (22/10) περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, παιχνίδι μικρών σχέσεων, τελειώματα φάσεων, τελικό παιχνίδι και στατικές φάσεις. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (23/10), στις 17:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα