ΑΕΚ: Το πρώτο τεστ που θα μας... μιλήσει για Γιαννίκη!

ΑΕΚ: Το πρώτο τεστ που θα μας... μιλήσει για Γιαννίκη!

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Το πρώτο τεστ που θα μας... μιλήσει για Γιαννίκη!

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στην αναμέτρηση της Α.Ε.Κ. με τον Βόλο η οποία θα μας γνωρίσει καλύτερα και θα μας δώσει πολλά για τον νέο προπονητή, ενώ έχει υστερόγραφα.

Πλησιάζει η αναμέτρηση στον Βόλο η οποία ανάλογα με το αποτέλεσμά της και αυτό που θα προκύψει ώρες αργότερα από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο μπορεί να φέρει την ΑΕΚ (ή και τον Βόλο μην ξεχνάμε) μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα... Αναμφισβήτητα ένα παιχνίδι που απαιτείται να κερδίσεις... Με μεγάλη πίεση και σημαντικό βαθμό δυσκολίας όπως άλλωστε έχουμε εμπεδώσει στο πρόσφατο παρελθόν των αγώνων με αντίπαλο τη συγκεκριμένη ομάδα...

Οι δυο αντίπαλοι πάνε με σούπερ ψυχολογία στη μεταξύ τους μάχη και αυτό απογειώνει -μαζί με όλα τ' άλλα- το ενδιαφέρον για την εικόνα και το αποτέλεσμα του αγώνα. Ένα δεύτερο, υψηλών απαιτήσεων, ματς για την ΑΕΚ μακριά από τους «μεγάλους» αντιπάλους το οποίο πρέπει να κερδίσει, είναι must win παιχνίδι... «Ενώ τα άλλα θέλει να τα χάσει;», θα πει κάποιος ''εξυπνάκιας'' και σωστά, μα θαρρώ καταλαβαίνουν όλοι πώς το γράφω και τι εννοώ. Όποιος δεν δύναται δεν γίνεται να τον βοηθήσω ας πάει παρακάτω!

Η προηγούμενη έξοδος όπου το τρίποντο ήταν το μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα ήταν στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Όχι επειδή υπήρχε το ενδεχόμενο να πιάσει κορυφή εκείνη τη φορά, αλλά για να μη χάσει για τα καλά την επαφή της με αυτή, για να εξηγούμαστε! Μεγάλη και τότε η πίεση για το αποτέλεσμα και τα κατάφερε η ομάδα. Σχετικά εύκολα... Θα μπορούσε σίγουρα να μη βάλει καν δύσκολο διάστημα για εκείνη στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν εξαρτάται πάντα αποκλειστικά από σένα αυτό, παίζεις με αντίπαλο...

Η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται και μπαίνει στη τελική της ευθεία με αρκετά ζητηματάκια τα οποία στο τέλος μπορεί να μην δημιουργήσουν ουσιαστικό πρόβλημα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, ωστόσο, ήδη έχουν δυσκολέψει το έργο του Αργύρη Γιαννίκη! Αυτά αφορούν τον Στάνκοβιτς, τον Αραούχο, τον Γέβτιτς, δεν τα λες και λίγα... Όμως: εδώ σε θέλω μάστορα... Κοινώς αυτά είναι για να μας δείξουν τι προπονητής είναι και πόσο μπορεί να ανταποκριθεί όποιος κάθεται στον πάγκο της Ένωσης.

Να δούμε συνέχεια, συνέπεια, εξέλιξη!

sra

Γενικά και ειδικά αυτό το παιχνίδι θαρρώ θα μας δώσει πολλά για τον 41χρονο προπονητή... Πλέον είχε όλους διαθέσιμους, τον απαραίτητο χρόνο για να παρουσιαστεί ΑΠΟΛΥΤΑ διαβασμένη για τον αντίπαλό της και έτοιμη σε αγωνιστικό επίπεδο για να αντεπεξέλθει και να κερδίσει... Ο Γιαννίκης είναι ένας προπονητής που σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε για αυτόν από το παρελθόν του αλλά και το σήμερα, δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Στα δυνατά του στοιχεία το γεγονός της προετοιμασιας της ομάδας για κάθε ματς.

Δεδομένα είναι ικανός, καλός και κανονικότατος προπονητής. Στον πάγκο της ΑΕΚ έχει ανάγκη τα αποτελέσματα για να επιβιώσει (όπως κι εμείς για να μην αλλάζει συνέχεια ο τύπος στην άκρη του πάγκου). Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι του Γιαννίκη και το πρώτο το οποίο θα μας δείξει πολλά για όσα τον αφορούν. Από το κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας όπως προανέφερα έως αυτό της διαχείρισής του (σ.σ.: του αγώνα εννοώ με αλλαγές, όχι των προσωπικοτήτων) και όλων των ζητημάτων που αφορούν τον προπονητή.

Από τα πανέμορφα Ιωάννινα μαθαίνουμε ότι δύσκολα θα πετύχουμε να βρούμε ενδεκάδα σε κάθε αναμέτρηση της ΑΕΚ από τον Έλληνα τεχνικό. Προφανώς και μακάρι αν είναι για το καλό της ομάδας. Επίσης πρόκειται για μια απόφαση μέσα από την οποία ίσως να επιδιώκει και να καταφέρνει (με αυτόν τον τρόπο) να δίνει κίνητρο και ταυτόχρνα να παίρνει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του σε καθημερινή βάση. Εκείνος γνωρίζει καλύτερα απ' όλους μας.

Ήδη πάντως αν κρίνουμε από το πως λειτουργεί το μυαλό μου λέει ότι, για παράδειγμα, δύσκολα θα δούμε να ξεκινάει ο Σέρχιο Αραούχο (ειδικά αν μπει σε φουλ προπόνηση τελευταία μέρα) αφού δεν θα δούλευε έως σήμερα. Όπως και να 'χει, ανεξάρτητα από την ενδεκάδα, το ζητούμενο είναι να φανεί συνέχεια και συνέπεια ως αποτέλεσμα δουλειάς. Και εξέλιξη βεβαίως... Να δούμε καλύτερα πράγματα απ' ότι στο ματς με τον Ατρόμητο και μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά κομμάτια του παιχνιδιού της ΑΕΚ τα οποία ξεχώρισαν στο πρώτο του παιχνίδι.

Υγ: Πάντως και η καταγωγή του Αργύρη Γιαννίκη με κάνει να αισιοδοξώ για την περίπτωσή του και να ελπίζω ότι για χρόνια δεν θα αλλάξουμε πρόσωπο στη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από τα Τρίκαλα, την πλέον κιτρινόμαυρη επαρχία τούτης της χώρας, πιο σωστά την πιο ένθερμη και με παρουσία παντού πόλη στην επαρχία μας. Μη παρεξηγηθώ δεν έγραψα ότι ήταν ΑΕΚ από μικρός, αλλά έχει καταγωγή από μια πόλη που λατρεύει την ΑΕΚ, αποδεδειγμένα και έμπρακτα!

Υγ2: Τέλος λέει ο Σκουλάς... Ε βέβαια, την έκανε τη δουλειά του, το 'ριξε το πιστόλι του στην ΑΕΚ και τέλος από μόνος του. Η δουλίτσα πάντως έγινε! Έτσι το 'χε κόψει και ο Δημητρόπουλος: ήρθε, μας πιστόλιασε και το έκοψε μετά, μιλάμε για... ταλιμπάν διαιτητές, καμικάζι αλλά όχι αυτοκτονίας, δολοφονίας σε μεγάλη υπερβολή φυσικά. Και σα να μην έφταναν αυτά έχεις και τον Εγγλεζά να στο παίζει τρελίτσα και να σου βιάζει την αλήθεια σε φάσεις που δεν αξιώνει ΠΟΤΕ κανείς και απολύτως τίποτα! Πλην των εργαλείων της ομάδας του Φαλήρου... Ας βρει πρώτα ο Κλάντενμπεργκ τη φάση στο ΟΦΗ – ΑΕΚ με το πρώτο γκολ που μέτρησε (και όλες τις άλλες) για να μας πει τι έγινε και τα λέμε ξανά... Αλλιώς απλά να συνεχίσει να απολαμβάνει τσιπουράκι με μεζέ, αφού του αρέσει εξίσουμε με το να γελοιοποιεί τον εαυτό του, ας συνεχίσει ντε...

ae

Υγ3: Βλέπουμε στο γήπεδο της ΑΕΚ όσα συμβαίνουν και ήδη παραμιλάμε... Όμορφα πράγματα όμως έγιναν και στα Σπάτα. Εκεί που το χορτάρι που τοποθετήθηκε καιρό πριν βγαίνει πλέον και γεμίζει πράσινο το γήπεδο που δημιουργείται και εκεί. Μπήκαν και δημοσιογραφικά μπουθ ήδη, όλο απ' έξω θυμίζει παλιό «Νίκος Γκούμας» και το club στα σημαντικά και ουσιαστικά συνεχίζει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει, να πλησιάζει να είναι αντάξιο της ιδέας που υπηρετεί... Επειδή με ρωτάτε έως ότου γίνει εφικτή η χρήση του από τις ομάδες, η δεύτερη ομάδα, θα παίζει στο γήπεδο του Αήττητου Σπατων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...